Iancu Sterp, surprins alături de o fostă concurentă de la "Puterea Dragostei." Cu cine s-a afișat după despărțirea de Denisa?

Author: B.H.

Iancu Sterp și Denisa nu mai formează un cuplu, deși relația lor părea una foarte serioasă, iar acum, el a fost surprins alături de o fostă concurentă de la "Puterea Dragostei." Despre cine este vorba?

Deși susținătorii lor se așteptau să anunțe că urmează să se căsătorească, având în vedere că cei doi dădeau impresia că au planuri serioase de viitor, Iancu Sterp și Denisa s-au despărțit la scurt timp după ce acesta s-a întors din Republica Dominicană. Mulți au pus separarea pe seama zvonurilor legate de o posibilă relație pe care Iancu ar avea-o cu Emy Alupei, însă ulterior s-a dovedit că aceștia sunt doar prieteni, iar colaborarea lor a fost strict profesională.

Citeste si: Ella de la "Puterea Dragostei"a făcut dezvăluirea: "Da, iubesc și sunt..."

Iancu Sterp, surprins alături de o fostă concurentă de la "Puterea Dragostei." Cu cine s-a afișat după despărțirea de Denisa?

După despărțirea de Denisa, Iancu a fost surprins în compania mai multor femei frumoase. La fel s-a întâmplat și la botezul fiului Siminei și al lui Alex Zănoagă.

Fostul concurent de la "Survivor România" a surprins pe toată lumea atunci când a apărut la eveniment alături de Simona Braboveanu. Aceasta a fost concurentă în casa "Puterea Dragostei", primul sezon, reușind să atragă atenția tuturor prin felul ei de a fi, dar și datorită siluetei de invidiat. Tânăra a ajuns în finala primului sezon chiar dacă nu a format un cuplu cu niciun băiat din emisiune şi nici nu a încercat să iasă în evidenţă prin scandaluri. 

Citeste si: Bogdan Mocanu, dezvaluiri uluitoare! Ce facea Turcu impreuna cu mai multi barbati: "Nici Roxana nu stia"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Iancu Sterp și Simona Braboveanu au fost surprinși în mașina lui Iancu, în timp ce mergeau spre botez, dar și la eveniment, unde s-au îmbrățișat și fotografiat împreună.

În mașină, cei doi au fredonat mai multe melodii și s-au distrat, semn că relația lor este una foarte apropiată. Nu este clar dacă cei doi sunt doar foarte buni prieteni sau există ceva mai mult, având în vedere că acum Iancu este un bărbat singur.

Iancu Sterp, viata dupa despartirea de Denisa! Tanarul se tine de glume! Iata ce farsa le-a pregatit mamei si surorii sale in miez de noapte!

Iancu Sterp a trecut de curand printr-o despartire, insa pare din ce in ce mai resemnat si hotărât să depășească acest moment dificil din viața lui.

De curand, Iancu a publicat pe contul lui de socializare un scurt filmulet in care a pus la cale o gluma de senzatie celor mai dragi femei din viata sa. Carismaticul tanar a adus in patul mamei sale un arici in miez de noapte.

Citeste si: Roxana Buzoiu, adevăratul motiv pentru care nu a mai ajuns la botezul lui Dominic: „Trebuia să vin la...”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.