Ianis Hagi și-a programat nunta în ziua finalei EURO 2024! Cum a reacționat fotbalistul când a fost întrebat ce va face în cazul în care România va fi finalistă: „Să dea Domnul..”

Autor: Laura Macovei

Ianis Hagi și-a programat nunta cu Elena Tănase chiar în ziua finalei EURO 2024

Sursa: Facebook

Ianis Hagi are multe motive de bucurie. După victoria cu Slovacia, jucătorul se pregătește de următorul meci, iar în mai puțin de o lună se căsătorește.

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat civil chiar în ziua de Crăciun, după care a urmat o petrecere cu peste 200 de invitați. Cununia religioasă a fost programată pe 14 iulie, chiar în ziua finalei EURO 2024.

Va schimba Ianis Hagi data nunții?

La finalul meciului de aseară, Ianis Hagi s-a arătat deschis și a răspuns fără rețineri la toate întrebările jurnaliștilor.

Singurul moment în care s-a arătat fâstâcit a fost atunci când a fost chestionat despre nunta cu Elena Tănase, programată pe 14 iunie, care concide exact cu ziua finalei EURO 2024.

Mai în glumă, mai în serios, Ianis a fost întrebat ce are de gând să facă în cazul în care România se califică în finala Campionatului European de Fotbal 2024. Acesta a răspuns amuzat că asta ar fi ultima problemă.

Să dea Domnul să aveam problema asta! Discutăm atunci!”, a răspuns acesta, conform Digisport.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Nicolae Stanciu a renunțat la tricoul cu numărul „10” pentru o cauză nobilă. Căpitanul naționalei a ales să îmbrace tricoul în care Olimpiu Moruțan ar fi trebuit să joace la EURO 2024

Nu doar Ianis Hagi, ci și Denis Drăguș are planuri de nuntă în luna iulie. Drăguș și Vanessa urmează să se căsătorească pe 10 iulie, ceea ce face ca această lună să fie una specială pentru mai mulți dintre fotbaliștii români.

Ianis Hagi, cel care a „câștigat” penalty-ul

„Decarul” lui Edi Iordănescu și-a îndeplinit sarcinile cu brio în meciul dintre România- Slovacia și a avut un rol extrem de important în echipa națională.

Citește și: Replica inedită dată de Ianis Hagi unui jurnalist care l-a întrebat dacă ar fi un cadou să NU ajungă la propria NUNTA! Nu se aștepta la ce a urmat

Cel mai important moment al său a fost scoaterea penalty-ului din care Răzvan Marin a marcat golul ce a adus liniștea și egalitatea în partida cu Slovacia.

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.