Ianis Hagi și Elena s-au căsătorit religios duminică, 14 iulie: Cum arată meniul pentru cei 500 de invitați

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 14 iul 2024, 22:27

Cum arată meniul de nuntă a lui Ianis Hagi?

 
Sursa: instagram.com

Cum arată meniul de nuntă a lui Ianis Hagi? Acesta s-a căsătorit religios cu Elena.

Ianis Hagi și Elena si-au unit destinele duminică, 14 iulie, printr-o ceremonie religioasă urmată de o petrecere fastuoasă la Palatul Știrbey. Cei 500 de invitați vor fi răsfățați cu un meniu premium, pregătit de chef Orlando Zaharia.

Cum arată meniul de nuntă a lui Ianis Hagi?

Ianis Hagi și Elena au avut parte de una dintre cele mai frumoase zile din viața lor! Duminică, 14 iulie, cei doi si-au unit destinele printr-o ceremonie religioasă urmată de o petrecere fastuoasă la Palatul Știrbey.

Evenimentul a fost organizat în cele mai mici detalii pentru a oferi invitaților o experiență de neuitat, atât din punct de vedere vizual, cât și culinar.

Chef Orlando Zaharia, alături de echipa sa formată din peste 100 de oameni, a pregătit un meniu rafinat care promite să încânte papilele gustative ale celor 500 de invitați. Meniul a fost conceput pentru a oferi o varietate de preparate delicioase, punând accent pe calitate și prospețime.

Citește și: Ce studii are soția lui Ianis Hagi, Elena Tănase. Detalii pe care puțini le știu despre ea

Printre deliciile culinare pregătite se numără o stație de burgeri gourmet. Chef Orlando Zaharia a explicat că stația de burgeri va fi una dintre atracțiile serii, situată în aer liber, unde grătarele vor fi aprinse pentru a pregăti burgeri delicioși. „Facem un sos barbeque pentru stația de burgeri, care va fi după ce vom servi toate preparatele.

Va fi o stație de burgeri foarte frumoasă afară. Vor da foc la grătar, o să fie minunat”, a spus Orlando Zaharia, potrivit spynews.ro.

Peștele va ocupa un loc central în meniul serii, cu un preparat de biban proaspăt marinat cu suc de lime, portocală și un strop generos de ulei de măsline. Acest preparat este menit să ofere o combinație de arome simple și gustoase, completată de un sos de unt cu capere.

Chef Ștefan Popescu a detaliat această delicatesă: „Avem biban, crestat, scos oasele pe mijloc, tot, tot și marinat cu răzătură de lime, portocală, ulei de măsline, sare și piper și atât. Simplu și gustos, asta vrem”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Monica Tatoiu, despre aglomerația din saloanele de cosmetică și prețurile din magazine. “Nu găsești loc, e plin de femei.”

Nunta va avea loc la Domeniul Știrbey

După ceremonia civilă organizată în preajma Crăciunului anului trecut, Ianis și Elena Hagi se pregătesc acum pentru cununia religioasă care va avea loc în acest weekend. Evenimentul va fi marcat de o ceremonie religioasă specială, urmată de o recepție fastuoasă la Palatul Știrbey.

Citește și: Nunta lui Ianis Hagi este programată chiar în ziua finalei EURO 2024. Evenimentul fastuos se va ridica la peste 200.000 de euro

Domeniul Știrbey, cu o istorie de peste 160 de ani, va fi gazda acestei nunți spectaculoase. Cu o suprafață de 24 de hectare, arbori seculari, un lac interior superb și monumente istorice, acest loc este un simbol al eleganței aristocratice. Locația a fost aleasă pentru frumusețea și încărcătura sa istorică, fiind fundalul perfect pentru o astfel de ocazie specială.

Aceasta nuntă se anunță a fi una dintre cele mai așteptate și impresionante evenimente ale anului, oferind invitaților o combinație de tradiție, eleganță și rafinament culinar.