Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat civil în prima zi de Crăciun: ”Este un moment unic!” Ce au declarat tinerii proaspăt căsătoriți după ce au spus ”DA”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 26 dec 2023, 10:08

Ianis Hagi și Elena Tănase

Sursa: Instagram- Ianis Hagi

Zi deosebită pentru Ianis Hagi! Fotbalistul s-a cununat civil cu frumoasa Elena Tănase, chiar în prima zi de Crăciun. În luna octombrie, cei doi au sărbătorit logodna cu o petrecere specială.

În urma ceremoniei de cununie civilă, Ianis Hagi și Elena Tănase au organizat o petrecere grandioasă la un local de lux situat în partea de nord a Capitalei. La această petrecere au luat parte 400 de invitați, printre care și părinții Simonei Halep, Gică Popescu, Gigi Becali sau Gabi Balint.

Ianis Hagi și iubita sa s-au cununat civil în prima zi de Crăciun

Un Crăciun pe care nu-l vor uita niciodată. La asta s-au gândit Ianis Hagi și Elena Tănase în momentul în care au decis să-și unească destinele și-n fața ofițerului de stare civilă. Cei doi îndrăgostiți au îmbrăcat ținute spectaculoase, iar culoarea predominantă a fost ”roșu”.

Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie la Paris, vara trecută, iar nunta ar urma să aibă loc chiar anul viitor.

Fotbalistul Ianis Hagi a avut parte de un an competițional de excepție, după ce a calificat România la turneul final din Germania, iar acesta și-a dorit ca sfârșitul de an să fie la fel de frumos.

Citește și: Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să-ți petreci Revelionul la hotelul lui Gică Hagi din Mamaia? Prețurile sunt de ordinul miilor de lei

Vizibil emoționați, cei doi îndrăgostiți au făcut și mai multe declarații cu privire la marele eveniment, dar și la planurile lor de viitor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

”Suntem fericiți, bucuroși, am ajuns în ziua de 25 decembrie, în ziua de Crăciun, să facem cununia civilă, este un moment unic pentru ambele familii. Le

mulțumim și lor că ne-au susținut din prima zi”, a declarat Ianis Hagi, potrivit Iamsport.

@razvanadrian327 #viralvideos #for #foryou #WordPlayCharade #romania #ianishagi #hagi #nunta ♬ sunet original- RazviFcsb28

Ce spune soția lui Ianis Hagi despre marele eveniment

Născută în Constanța, Elena a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân, una dintre instituțiile de învățământ de prestigiu din județ. Elena Tănase vine dintr-o familie cu resurse semnificative, tatăl său fiind un prosper om de afaceri în orașul natal, având activități în domeniile imobiliare și agricultură. Însă nu doar atât, familia lui Ianis Hagi a fost încântată de faptul că Elena este și ea aromâncă.

Citește și: Presa britanică: "Rangers ar fi făcut bine să-l păstreze pe Hagi"

Potrivit unor surse, rochia pe care Elena a purtat-o la marele eveniment ar fi costat în jur de 8.000 de euro. Vizibil emoționată, Elena Tănase a dezvăluit faptul că este extrem de bucuroasă că a ajuns în acest punct cu jumătatea sa.

”Sunt foarte bucuroasă, sunt foarte emoționată. Am ajuns în acest moment important alături de jumătatea mea. Sperăm să avem o primă zi de Crăciun foarte frumoasă”, a transmis Elenei Tănase, după cununie, potrivit sursei menționate anterior.

Nunta va avea loc în vară, cel mai probabil după încheierea campionatului European ce va avea loc în Germania, acolo unde va fi prezentă și echipa națională a țării noastre.