„Iar te vezi bărbată-su?”. Ștefan pierde puncte prețioase în fața Larisei! Blondina este deranjată de cât de repezit este tânărul

Autor: Lavinia Medrea

Larisa este revoltată de comportamentul lui Ștefan

Sursa: Captură KANAL D

Vineri, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Ștefan a dat cu bâta în baltă în fața Larisei.

Vineri, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Ștefan a dat cu bățul în baltă în fața Larisei din cauza superiorității de care dă dovadă.

Ștefan pierde puncte prețioase în fața Larisei

Astăzi, Ștefan a întrebat-o pe Larisa dacă este supărată pentru discuțiile care s-au purtat ieri în casă.

Larisa i-a explicat că nu este supărată, dar faptul că a exagerat comportându-se ca și cum deja i-a picat la picioare a făcut-o să se răzgândească în decizia de a-l mai chema în camera roșie.

Citește și: Cum a fost surprins Radu de la ”Casa iubirii” în miez de noapte: ”Eu la 12 noaptea”. Fanii nu se așteptau la așa ceva

Larisa a mărturisit că își dorește să se cunoască cu toată lumea pentru că, în trecut, s-a concentrat pe o singură persoană și a avut de pierdut atunci când și-a dat seama că persoana respectivă nu era potrivită pentru ea.

Discuțiile despre camerele roșii pe care le-a avut Larisa au continuat, iar la un moment dat blondina a declarat că simte că face ceva greșit dorindu-și să cunoască toată lumea.

Băieții i-au spus că nu fac nimic greșit, iar în acel moment Ștefan a mai călcat odată pe bec spunând că el este singurul care poate să-și dea cu părerea dacă Larisa face ceva greșit sau nu, părerea lui fiind că nu face nimic greșit.

În acel moment, toată lumea a râs pentru că nimeni nu înțelege de ce Ștefan are o siguranță atât de mare pe sine.

„Iar te vezi bărbată-su?”, a întrebat, râzând, Patrick.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: ”Niciodată să nu spui niciodată” Ce au discutat Robert și Mihaela după finala celui de-al doilea sezon ”Casa iubirii”. Câștigătoarea, declarații inedite cu privire la relația cu Sorin Rus

„Noi nu ne-am gândit niciodată ce s-a întâmplat în camera lor roșie de este Ștefan atât de sigur pe el”, a spus Julia.

Larisa a spus că, în camera roșie, Ștefan a invitat-o la dans.

Ștefan s-a lăudat că Larisa este mai „foc” decât el

Cosmin a aruncat bomba și i-a mărturisit Larisei, pe conexiune, că Ștefan a declarat în casa băieților că ea era mult mai emoționată decât el, afirmație pe care Cosmin nu a crezut-o. 

„Eu spun că nu, dar în același timp el îmi făcea complimente și i-am zis că mă emoționez”, a spus Larisa.

„Sunt și eu un dulce”, a spus Ștefan.