Dan Negru, cunoscutul prezentator TV, nu se oprește doar la granițele micului ecran, ci își extinde prezența și pe rețelele de socializare, oferind urmăritorilor săi o incursiune captivantă în diverse domenii. De data aceasta, a decis să împărtășească o lecție inedită de geografie, aducând un strop de educație în mediul virtual.
Vedeta Kanal D le-a oferit urmăritorilor săi o mică lecție de geografie
Prin intermediul platformelor sociale, Dan Negru nu doar că își ține fanii la curent cu activitatea sa profesională, ci oferă o perspectivă interesantă asupra lumii și invitându-i pe urmăritorii săi să descopere fascinanta lume a geografiei. Cu carisma și entuziasmul caracteristice, prezentatorul aduce un plus de diversitate și cunoștințe în interacțiunea sa online, făcându-i pe urmăritori să aștepte cu interes fiecare postare a sa.
Citește și: „Puțini își amintesc numele lui”. Dan Negru, lecție de istorie de Ziua Principatelor Române
Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?
De această dată, Dan Negru și-a îndreptat atenția spre un aspect neobișnuit: reacția unor persoane care se tem excesiv de frigul caracteristic acestei perioade în România. Cu un simț al umorului binecunoscut și abilitatea sa de a adresa subiecte de actualitate, prezentatorul a dorit să sublinieze normalitatea temperaturilor scăzute în acest moment al anului.
”Iar e panică în știrile care anunță ninsori😂 Iar vine “Iadul alb”! Frica a ajuns firescul vieții! Cei care împrăștie frica cu “iadul alb” n-au trecut prin școală generală. Acolo se învață că în România IARNA NINGE ”, a scris Dan Negru, într-o postare făcută pe contul său de Instagram.
View this post on Instagram
Dan Negru susține că aceste temperaturi sunt perfect normale pentru această perioadă
Dan Negru evidențiază, prin această postare, că România experimentează o gamă amplă de temperaturi climaterice, ilustrând varietatea climatică a țării. Astfel, Dan Negru sugerează că frigul intens este o componentă normală a climatului românesc, subliniind extremele de temperatură care pot să apară în diverse regiuni ale țării.
”𝐓𝐞𝐦𝐩𝐞𝐫𝐚𝐭𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐞𝐱𝐭𝐫𝐞𝐦𝐞 𝐢𝐧𝐫𝐞𝐠𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭𝐞 𝐢𝐧 𝐑𝐨𝐦𝐧𝐚𝐢𝐚 𝐚𝐮 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐝𝐞 -38.5°C, 𝐥𝐚 𝐁𝐨𝐝 (județul Brașov)pe 25 ianuarie 1942, 𝐬̦𝐢 𝐝𝐞 +44.5°C la 𝐈𝐨𝐧 𝐒𝐢𝐨𝐧 (𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐮𝐥 𝐁𝐫𝐚̆𝐢𝐥𝐚)pe 10 august 1951( Manualele școlare de geografie clasele V-VII). Nimic nu-ți fură mintea și sufletul așa cum o face frica! Iarna e firesc să ningă dar firescul vieții a ajuns FRICA! ”, a mai scris acesta în postarea sa.