Iarna face ravagii in Romania la jumatatea lui aprilie! Imagini incredibile

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:24

Un strat de zapada de aproape patru centimetri s-a depus, in noaptea de joi spre vineri, in zonele inalte din judetul Suceava.

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a declarat ca problemele cele mai mari se inregistreaza pe DN 17 B, in Pasul Palma, unde circulatia a fost blocata aproximativ jumatate de ora dupa ce un tir a derapat din cauza zapezii care in zona a ajuns la patru centimetri.

El a mai spus ca pe DN 17, in Pasul Mestecanis si Pasul Tihuta, stratul de zapada a fost de circa trei centimetri, dar ca se topeste.



"Se intervine cu un total de noua utilaje de deszapezire. Avem material antiderapant suficient, iar echipaje de politie au fost trimise in zonele respective pentru a dirija traficul daca se impune”, a spus prefectul.

Vineri dimineata, mai multe tiruri au ramas blocate intre localitatile Vatra Moldovitei si Sucevita din judetul Suceava, la kilometrul 31 al DN 17A, din cauza zapezii, informa Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Politiei Române.


Un numar de 12 judete din nordul, centrul si estul tarii, inclusiv Suceava, se afla pâna sâmbata la ora 8.00 sub cod galben de ploi si ninsori, potrivit unei atentionari emise de Administratia Nationala de Meterologie (ANM).

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri: