Iarna isi arata coltii! S-au inregistrat cele mai SCAZUTE TEMPERATURI din acest sezon

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:58

Imbracati cu trei-patru randuri de haine! Numai asa au rezistat oamenii pe o vreme ca aceasta! Aproape inghetati, din cauza gerului, mai multe persoane fara adapost au incercat sa se refugieze in gara!

##VIDEO95139##Ce sa mai, ger de crapa pietrele! Autoritatile au inceput sa adune oamenii strazii ca sa ii duca in adaposturi. Cine ar supravietui pe o asa vreme afara, in bataia vantului? Mai ales ca iarna a inceput sa-si arate coltii. Gerul a pus stapanire pe mai multe localitati din tara iar la Miercurea Ciuc, au fost minus 21 de grade Celsius.

Si in Baia Mare mercurul din termometre a scazut pana la minus 19 grade Celsius.

Asa ca, politistii i-au adunat pe oamenii strazii si i-au dus la un adapost. Zeci de politisti au patrulat intreaga noapte pentru a aduna de pe strazi oamenii care nu au un acoperis deasupra capului.

Cum mercurul din termometre a scazut si pana la- 19 grade Celsius, sub cerul liber, saracii oameni riscau sa intre in hipotermie si sa moara. Tremurand si fara nicio sursa de incalzire, multi dintre ei aveau deja mainile si picioarele degerate.
Gerul nu a ocolit nici Capitala! A fost prima noapte din aceasta iarna cand temperaturile au scazut pana la minus 10 grade.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”