Iarna mondena! Uite cum isi deszapezesc vedetele masinile

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 18:46

Nu-i pentru cine se potriveste, ci pentru cine se nimereste. Chiar si la dat zapada! Sa vedeti prin ce trec domnisoarele trezite cu nametii peste masini! Daca nu au gasit si ele un binevoitor care sa le ajute si sa dea zapada cu lopata!

Nu va ganditi ca numai domnii se lupta cu troienile de zapada, ci si domnisoarele. Claudia Ghitulescu s-a vazut nevoita sa dea piept cu iarna de afara, asa ca si-a luat lopata si s-a pus pe deszapezit masina. Noroc ca este obisnuita cu munca fizica! Ei, dar cat sa reziste o fata delicata!?

Dar cum o femeie frumoasa nu trebuie niciodata lasata de izbeliste, Claudia a avut noroc.

Cativa barbati gentili i-au sarit in ajutor.  Iar Claudia a atras toate privirile. Alte domnisoare mondene nu au fost atat de norocoase. In plin vifor, Raluca Podea a iesit sa isi scoata din nameti comoara de masina.

Nu s-a gindit, insa, cat de frig este afara! A efectuat si miscari demne de un alpinist. S-a cocotat pe pragul masinii sa fie sigura ca inlatura toata zapada de pe plafon.
Moment in care toti trecatorii i-au putut admira spatele gol. Pesemne ca pe domnisoara nu o deranjezeaza prea tare viscolul! Deci continua sa curete cu un stoicism de aplaudat. Pacat ca nu erau trecatori prin zona ca sa fie admirata asa cum merita.

Alta domnisoara dornica sa ne arate abilitatile ei este Mariana Rosca. Nu s-a sfiit sa se catere pe pragul masinii si sa dea cu putere zapada de pe masina.
Nici pe ea nu o vedem imbracata prea gros. I-or tine de cald pantalonii de piele, mulati? Sau blanita care de-abia ii acopera spatele este atat de calduroasa incat frigul nu razbate nici macar pe bratele-i descoperite?

Dar bine ca are ochelari de soare si manusi fara degete! Noi le felicitam ca au iesit sa faca singure treaba de barbat. Insa tare am vrea sa stim cum rezista afara fetele modene pe temperaturile de iarna adevarata?
##VIDEO100286##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta