IARNA s-a instalat deja in aproape toata tara. A nins la munte, in Moldova si in Maramures!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:48

De ieri, zapada s-a asternut atat pe crestele montane cat si in localitati din Moldova iar astazi, muresenii au dat nas in nas cu primii fulgi de nea.

A nins ca in povesti la Targu Mures! Fulgii mari de nea s-au asternut prin parcuri si au format o mantie alba. Si in statiunile montane decorul s-a schimbat. La Harghita Bai ploaia s-a transformat aseara in ninsoare si a luat pe toata lumea prin surprindere. Cand au vazut ca ninge abundent, proprietarii de pensiuni au si inceput sa-si faca planuri.

In aceasta dimineata, stratul de zapada masura la Hargita Bai 30 de cm.

Nu toata lumea a fost incantata de venirea iernii in luna noiembrie. Soferii ar fi sperat ca zapada sa nu le faca probleme si sa poata sa ajunga la destinatie, ca de obicei, fara blocaje si intarzieri.

La Iasi, ninsoarea i-a luat pe toti prin surprindere, de la autoritati la soferi. La Balea Lac zapada s-a depus deja intr-un strat destul de consistent. Daca aveti planuri sa plecati la munte ar fi bine sa fiti pregatiti cu echipament adecvat pentru ca stratul de zapada creste.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Vremea pare sa nu se schimbe in urmatoarele ore. Meteorologii au emis astazi o informare valabila pana la ora 23.00. Astfel ca in Moldova, jumatatea de est a Transilvania si la munte va ninge, iar dupa amiaza ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare si in Muntenia. Mai mult decat atat vantul va sufla cu putere in regiunile sud-estice si la munte.



##VIDEO127432##

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.