Iarna si-a facut aparitia in mai multe judete ale tarii

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 02:03

Din pacate, din cauza vantului puternic, un copac a cazut peste linia de cale ferata iar circulatia feroviara dintre Brasov si Predeal a fost blocata doua ore.

In schimb, in Brasov, localnicii abia au asteptat primii fulgi de nea, mai ales ca anul trecut ninsoarea a venit  mult mai devreme decat acum.

Brasovenii au avut parte de o surpriza in aceasta dimineata. Primii fulgi de nea din acest an si-au facut aparitia in orasul de la poalele Tampei. Imediat, zapada s-a asternut pe acoperisurile caselor si pe spatiile verzi.

A nins puternic si la Balea Lac, in Muntii Fagaras.

Stratul de zapada a ajuns in aceasta dimineata la opt centimetri.
Cei aflati la cabana situata la 2034 metri altitudine s-au trezit cu zapada la usa. Asa ca s-au pus pe treaba.Si cum, dupa munca vine si rasplata, cei aflati la Balea au iesit la o plimbare cu snowmobilul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De

ninsoare au avut parte, in aceasta dimineata, si sibienii. Ninsorile vor continua in zona de munte precum si in estul si sudul Transilvaniei. 14 judete se afla in totalitate sau partial sub cod galben de ninsori incepand de astazi de la ora 16 pana maine la ora 14.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.