Iarna si-a intrat serios in drepturi! Viscolul face PRAPAD in nord-vestul tarii

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:57

Iarna si-a intrat serios in drepturi. In nord-vestul tarii ninge abundent iar soselele risca sa devina adevarate patinoare.

300 de turisti au fost blocati aproape 24 de ore la Ranca, din cauza viscolului. Oamenii au coborat de pe munte cu ajutorul utilajelor de deszapezire. Si in Maramures ninsoarea abundenta  le-a dat batai de cap celor care au plecat dimineata la serviciu.

Daca de aceasta data cei care se ocupa de deszapezite au reusit sa curete cat de cat drumurile, trotuarele au fost lasate la voia intamplarii.

Oamenii au fost nevoiti sa mearga printre masini!

Si daca utilajele nu au facut fata ninsorii, autoritatile au decis sa scoata la deszapezire angajatii de la curatenie. Inarmati cu lopeti, oamenii au facut si ei ce au putut. Si in judetul Harghita a nins in doua zile cat pentru o luna intreaga.

Stratul de zapada depaseste in unele locuri chiar si  un metru! Chiar daca soseaua care duce la Harghita Bai este acoperita cu zapada traficul se desfasoara, deocamdata, normal, in conditii de iarna.

##VIDEO94823##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!