Iarna te confrunti cu par electrizat? Uite cum poti scapa de acest "chin"

Editor: Tiberiu Simtion
Actualizat: 23 sep 2020, 06:15

Vremea rece chiar poate sa anuleze „factorul sexy” al parului tau. Da vina pe lipsa umiditatii pentru orice neplacere, de la fire rebele, par electrizat, si pana la deshidratarea scalpului.

 

Vremea rece chiar poate sa anuleze „factorul sexy” al parului tau. Da vina pe lipsa umiditatii pentru orice neplacere, de la fire rebele, par electrizat, si pana la deshidratarea scalpului.
De ce se electrizeaza parul?
O lectie scurta de stiinta! Electrizarea este o cauza a incarcarii pozitive din firele de par uscate, care le determina sa se respinga reciproc. „Acest fenomen se intensifica intr-un mediu uscat”, arata chimistul cosmetic Ron Robinson.
(Atunci cand exista umiditate in aer, incarcatura are unde sa se descarce.) Consumul celor 2 litri de apa zilnic, insa, este o masura anti par electrizat.
Cum poti preveni
„Foloseste un sampon si un balsam hidratant, apoi aplica un spray fara clatire de la jumatatea lungimii pana la varfuri”, recomanda Yanni Boyiatzis, stylist in salonul Serge Normant@ John Frieda din New York. „Hidratarea ajuta la neutralizarea electronilor care provoaca efectul electro-static”, adica atunci cand te confrunti cu par electrizat.

De ce se electrizeaza parul?
O lectie scurta de stiinta! Electrizarea este o cauza a incarcarii pozitive din firele de par uscate, care le determina sa se respinga reciproc. „ Acest fenomen se intensifica intr-un mediu uscat ”, arata chimistul cosmetic Ron Robinson. (Atunci cand exista umiditate in aer, incarcatura are unde sa se descarce.) Consumul celor 2 litri de apa zilnic, insa, este o masura anti par electrizat.



Cum poti preveni
Foloseste un sampon si un balsam hidratant, apoi aplica un spray fara clatire de la jumatatea lungimii pana la varfuri ”, recomanda Yanni Boyiatzis, stylist in salonul Serge Normant@ John Frieda din New York. „ Hidratarea ajuta la neutralizarea electronilor care provoaca efectul electro-static ”, adica atunci cand te confrunti cu par electrizat.

Citeste aici continuarea!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.