Iarta-i pe cei care ti-au gresit! Cercetatorii spun ca vei fi mai sanatos daca faci asta

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 20:50

Se spune ca a gresi este omenesc, iar iertarea este divina.

 Cercetatorii au descoperit ca iertarea este buna in cazul celor care au gresit pentu ca prieste sanatatii.

Cercetatorii de la Universitatea California, San Diego, au descoperit ca cei carora le-a trecut mania presiunea sangelui este mai buna.

Ei le-au cerut celor 200 de voluntary sa se gandeasca la perioada cand au fost raniti de catre vreun prieten. O jumatate din voluntari au fost pusi sa se gandeasca la modul in care s-au suparat, iar cealalta jumatate cum au ajuns sa ii ierte pe cei care au gresit fata de ei.


Participantilor le-a fost distrasa atentia pentru cinci minute si apoi li s-a spus sa se gandeasca la subiect asa cum doresc ei. Ei au fost si conectati la monitoare unde li s-a vazut presiunea sangelui si bataile inimii.

Cei care s-au gandit la furie avea presiunea sangelui ridicata, in timp ce voluntarii care au hotarat sa ierte incidentele au avut o presiune buna. Efectul a fost vizibil mai tarziu.



 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.