„Iartă-ne, că nu am făcut mai mult pentru tine!”. Cine este Răzvan, tânărul de 20 de ani care și-a pus capăt zilelor în spatele casei

Author: Andreea Buinoschi

Înainte de a se spânzura, a lăsat un bilet de adio

Sursa: Pexels.com

Răzvan a ales să își pună capăt zilelor, la doar 20 de ani, din cauza unor probleme pe care le avea. Acesta nu a mai putut să lupte și a decis că aceasta este singura soluție. 

Răzvan și-a pus capăt zilelor, la doar 20 de ani, în curtea din spate a bunicilor. Acesta revenise din Italia, deoarece, acolo, nu primise ceea ce avea nevoie.

Cine este Răzvan, tânărul care și-a pus capăt zilelor în spatele casei

Răzvan avea doar 20 de ani și locuia în județul Gorj, în Albeni. Pentru o viață mai bună, alesese să plece în Italia, dar lucrurile nu au mers așa cum și-a dorit, motiv pentru care, s-a întors.

Prietenii regretă gestul pe care acesta l-a făcut și susțin că nu este prima dată când s-a gândit la sinucidere. În Italia, a încercat să își ia viața, dar nimeni nu l-a luat în serios la acea vreme. Înainte de a se spânzura, a lăsat un bilet de adio, în care a scris că avea depresie.

Trupul neînsuflețit al lui Răzvan a fost descoperit în spatele casei bunicilor, el fiind și cel care a sunat la 112.

Descoperirea macabră a fost făcută în urmă cu două zile, 21 iunie. Conform procedurii, cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală din Gorj, pentru a i se efectua necropsia și pentru a se stabili, cu exactitate, cauza decesului.

Oamenii legii au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Persoanele apropiate i-au transmis acestuia mesaje de condoleanțe, regretând că nu l-au putut salva.

Citește și: Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru și-a pus capăt zilelor dându-și foc. Mama lui a dezvăluit totul: „Singurul viciu”

„Iartă-ne că nu am făcut mai mult pentru tine. Dumnezeu să aibă grijă de tine, de sufletul tău blând și curat! Drum lin, verișorul nostru cel mic, Răzvi!”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Un șofer a accident un copil și a fugit de la fața locului

Un șofer a provocat un accident rutier serios,  în Oradea. După ce a lovit un copil, a fugit de la fața locului, lăsându-l pe minor să zacă pe caldarâm. Copilul a fost lovit chiar pe trecerea de pietoni de un șofer aflat în stare de ebrietate.

În urma apelului efectuat la 112, mai multe echipaje de salvare s-au deplasat la fața locului. La momentul sosirii acestora, copilul se afla în stare de inconștiență, a fost intubat și transportat la spital.

Citește și: "Off, mi se face rău" O tânără de 19 ani și-a luat viața după ce un băiat de care se îndrăgostise a postat, pe Internet, poze intime cu ea

Conform martorilor, relatează observatornews.ro, copilul a încercat să traverseze, iar șoferul, aflat pe banda a doua, nu a mai apucat să frâneze. Impactul a fost atât de puternic, încât trotineta și alte lucruri de-ale băiatului au fost împrăștiate pe o distanță de zeci de metri.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, având o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.