Iasmina aruncă bomba despre despărțirea de Mihai după Marea Finală! Ce a făcut fostul ei iubit în avion la întoarcea din Istanbul

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 14 nov 2022, 00:10

Iasmina Halas a vorbit in premiera despre despartirea de Mihai, finalist si el in sezonul 4 Puterea Dragostei.

Iasmina Halas si Mihai, unii dintre cei mai iubiti concurenti de la Puterea Dragostei, sezonul 4 s-au despartit imediat dupa terminarea filmarilor in Istanbul. Mihai si-a dorit foarte mult sa castige acest sezon, insa se pare ca telespectatorii l-au sustinut mai mult pe Radu care a iesit invingator si a luat Marele Premiu in valoare de 10 000 de euro alaturi de Adelina.

Citeste si: Primele reacții ale Adelinei și ale lui Radu după ce au câștigat Marea Finala Puterea Dragostei sezonul 4

Iasmina Halas, primele declaratii despre despartirea de Mihai

Iasmina a vorbit in exclusivitate pentru wowbiz.ro despre ce s-a intamplat mai exact intre ea si Mihai incat au ajuns la despartire.

"Mi s-ar fi părut normal să vin cu Mihai să lămurim situația, doar că el este destul de afectat pentru faptul că nu a câștigat și pe lângă toate acestea, relația noastră s-a încheiat în momentul în  care am plecat din Turcia, am încheiat orice legătură, tocmai de aceea nu ne-au văzut susținătorii împreună.

Eu nu am vrut să spun nimic pentru a nu influența voturile. Tocmai de aceea am ținut ascuns faptul că în avion, la întoarcere, Mihai s-a sărutat cu Daniela, de față cu ceilalți concurenți. Ea mi-a spus ceva, dar nu am luat-o în serios, până să îmi spună și restul concurenților."
, a declarat Iasmina, în exclusivitate, în platoul WOWbiz.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Gestul Adelinei față de Radu în momentul când a fost desemnată câștigătoarea Puterea Dragostei sezonul 4

Iasmina Halas:" Nu mi-a recunoscut nici măcar după Finală"

"Nu mă gândeam nicio secundă că Daniela îmi spune adevărul sau că este vorba chiar despre ea, din contră, nu am luat-o în serios.

Chiar m-am și supărat în momentul ăla, i-am și atras atenția, dar ulterior am primit și confirmarea din partea ei. Din partea lui nu am primit-o. Nu mi-a recunoscut nici măcar după finală. Mi-a spus că vorbesc prost colegii și să nu cred.", a povestit Iasmina Halas pentru aceeasi sursa.