Iasmina Deloiu, o tânără de 17 ani, și-a pierdut viața în timp ce circula cu motorul pe DN28: Tânără și-a luat atestatul pentru motor în luna aprilie a acestui an

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 14 iul 2024, 11:06

Iasmina, o tânără de 17 ani, și-a pierdut viața în timp ce circula cu motorul pe DN28

Sursa: facebook.com

O tânără de 17 ani a fost izbită în plin în timp ce circula cu motorul pe DN 28.

Tragedia a lovit în plin comunitatea din comuna Comarna, județul Iași, odată cu pierderea tragică a tinerei Iasmina, în vârstă de doar 17 ani, într-un accident rutier pe DN 28. Evenimentul a provocat un val de durere și tristețe în rândul familiei sale și al prietenilor apropiați, marcând profund comunitatea locală.

O tânără de 17 ani a murit în timp ce circula cu motorul

O seară aparent liniștită s-a transformat într-o tragedie cumplită pentru familia și prietenii Iasminei, tinerei din comuna Comarna, județul Iași.

În vârstă de doar 17 ani, Iasmina și-a găsit sfârșitul într-un accident rutier devastator, care a avut loc pe DN 28, între localitățile Osoi și Chicerea.

Evenimentul tragic s-a petrecut în cursul serii de vineri, 12 iulie 2024, când motocicleta condusă de adolescentă a fost implicată într-o coliziune frontală violentă cu un autoturism. Potrivit rapoartelor preliminare, accidentul a survenit în condiții în care șoferul autoturismului, o femeie din județul Vaslui, a efectuat o manevră de depășire pe DN 28, într-o zonă unde vizibilitatea era redusă din cauza condițiilor de iluminare și al traseului dificil al drumului.

Impactul a fost devastator pentru tânăra Iasmina, care a fost declarată decedată pe loc de către echipele de intervenție sosite imediat la fața locului. Alte două persoane implicate în accident au suferit leziuni, inclusiv pasagera de pe motocicletă și șoferul autoturismului, care au fost transportate de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ, conform informațiilor furnizate de autorități.

Citește și: Accident tragic pe Autostrada A1 București-Pitești: Trei persoane și-au pierdut viața, iar alte patru sunt grav rănite

Familia și prietenii tinerei Iasmina sunt profund afectați de pierderea tragică și neașteptată. Mesajele de condoleanțe și sprijin pentru cei apropiați curg în continuare prin intermediul rețelelor de socializare, unde tragedia a fost adusă la cunoștința publicului local și nu numai.

Fratele tinerei a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, prin care anunță când va avea loc înmormântarea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Mariana Moculescu, dezvăluiri șocante despre viața lui Horia Moculescu! Cum trăia compozitorul: „A trăit mizerabil, nu avea ce mânca. Jocurile de noroc au fost marele lui viciu.”

”Cu durere in suflet și inima in bucatele va comunic faptul că sora mea Iasmina Deloiu se află în capela Cimitirului Buna Vestire din CUG, urmând a fi înhumată marți, 16 iulie 2024 in cimitirul din Sat Osoi, Com. Comarna. Cei ce își doresc să-și ia rămas bun sunt așteptați.”

Autoritățile competente au deschis un dosar penal

În urma acestui incident deosebit de grav, autoritățile competente au deschis un dosar penal pentru a investiga cu atenție circumstanțele exacte care au condus la producerea tragicului accident.

Cercetările sunt concentrate pe stabilirea vinovăției și pe evaluarea responsabilității legale în conformitate cu legislația în vigoare referitoare la accidentele rutiere grave.

Pentru familia Iasmina, viața s-a schimbat ireversibil într-un moment. Planurile și visurile unei tinere de numai 17 ani s-au încheiat brusc și prematur, lăsând în urmă o durere insuportabilă și o goliciune imensă în inimile celor care au iubit-o și au cunoscut-o. În ciuda faptului că viața sa a fost curmată atât de devreme, amintirea ei va rămâne vie în inimile celor care au avut privilegiul să o cunoască și să împărtășească clipele scurte, dar prețioase, petrecute alături de ea.

Citește și: Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

Înmormântarea Iasminei este programată pentru marți, 16 iulie 2024, la cimitirul din satul Osoi, comuna Comarna, unde familia și cei apropiați îi vor aduce un ultim omagiu și îi vor spune adio definitiv. În aceste momente de profundă tristețe și durere, comunitatea se unește în sprijinul celor afectați, oferindu-le tot sprijinul emoțional și spiritual de care au nevoie în acest moment greu și de neînțeles.