Iată 5 idei de cadouri cu care să îți surprinzi prietenii

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 14 apr 2024, 04:05

Iată 5 idei de cadouri cu care să îți surprinzi prietenii

Sursa: Pexels.com

De-a lungul anilor s-a observat că luna august este cea în care sunt născute cele mai multe persoane, iar cu această ocazie vă prezentăm câteva idei de cadouri inedite.

Luna iulie este pe locul doi atunci când vine vorba de numărul de sărbătoriți, iar cum cele două sunt deja în apropiere, multe persoane încep deja să caute cele mai inedite și potrivite cadouri pentru persoanele dragi.

Citește și: De ce cadourile sunt importante pentru oamenii din jur, dar și pentru tine?

5 idei de cadouri cu care să îți surprinzi prietenii

De fiecare dată când trebuie să achiziționăm un cadou pentru o altă persoană este foarte important să nu uităm care sunt preferințele acesteia, astfel vom putea un cadou ideal pentru persoana apropiată nouă. Întotdeauna cadourile personalizate vor fi admirate și apreciate deoarece acestea arată prin micile detalii atenția și iubirea pe care o avem față de sărbătorit sau sărbătorită. Aceste cadouri personalizate pot fi acompaniate de cărți, parfumuri, haine sau produse de îngrijire personală.

În cazul în care aveți anumite probleme în a vă aminti exact care sunt toate preferințele persoanei pe care o celebrați sau poate nu sunteți sigur de un produs anume, atunci cea mai bună variantă este achiziționarea unui voucher cadou, voucher ce poate fi pentru o librărie, un magazin de îmbrăcăminte, un spa sau un restaurant preferat.

Experiențele inedite vor fi mereu cadouri de neuitat și surprinzătoare, astfel puteți să vă gândiți la câteva activități pe care persoana celebrată nu le-a făcut, precum un zbor cu balonul cu aer cald, o aventură într-un parc de

distracții, un bungee jumping sau chiar o vacanță surpriză, pentru a o surprinde cu adevărat în această zi specială. În această categorie intră și biletele pentru anumite concerte sau galerii de artă.

Citește și: Cum să îți surprinzi iubita cu un cadou special pentru orice ocazie?

Mesaje pentru sărbătoriți

Îţi transmit toată dragostea mea şi sper să avem energia necesară pentru a continua șirul nebuniilor pe care obișnuim să le facem de atâția ani.

Sunt recunoscătoare pentru faptul că eşti prietena mea şi sper să îţi pot răsplăti această bucurie pe care mi-o faci zi de zi! Te iubesc, draga mea!

Un „La mulţi ani!” plin de gânduri bune, sănătate şi noroc! Să te bucuri de această vârstă frumoasă şi să continui să ne uimești cu inteligenţa ta! Realizările tale să crească tot mai mult pentru a-ţi răsplăti tot efortul depus! Să ai parte de o zi minunată!

La mulţi ani cu multe gânduri minunate! Pe lângă tradiționalele lucruri ca sănătatea, norocul şi dragostea, îmi doresc să ai parte numai de bucurii pe planul personal şi de realizări pe planul profesional! Sper să ai parte de o zi perfectă!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Iată ce soare mare este pe cer astăzi pentru a sărbători ziua ta de naștere! Dragul meu prieten, să nu-ţi pierzi din nebunie, optimism şi zâmbet.

Îţi urez tot ceea ce este mai bun pe lume, cu toată afecțiunea mea! La mulţi ani!

Prietena mea dragă, astăzi este ziua ta. Nu, nu ai îmbătrânit cu un an, ci te-ai făcut mai înțeleaptă! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru faptul că eşti prietena mea şi pentru toată susţinerea ta de-a lungul anilor! Ştii că vei avea întotdeauna tot suportul meu. Să te bucuri de această frumoasă zi! Cu mult drag îţi transmit. La mulţi ani!

La mulţi ani şi la mulţi bani! Îţi transmit toată dragostea mea şi îţi mulțumesc pentru faptul că eşti alături de mine mereu. Să nu îţi pierzi optimismul niciodată ca să continui să ne molipsești cu buna ta dispoziţie. Eşti ca o rază de soare! Să ai o zi superbă!

Prietenia adevărată este ceva extrem de rar, dar datorită ție știu ce înseamnă, iar pentru acest lucru îți mulțumesc! La mulți ani cu sănătate și bucurii!

Mă înțelegi așa cum nu o mai face nimeni și îți mulțumesc pentru că mă asculți de fiecare dată. Sunt norocoasă că ești prietena mea cea mai bună! La mulți ani!

Sunt recunoscător că suntem cei mai buni prieteni. Îți transmit toate gândurile de bine și îți doresc sănătate și la mulți ani fericiți!

Am împărțit cele mai amuzante momente în care am râs până ne-a durut burta, dar ai fost și umărul pe care am plâns când totul era greu. Prietenia noastră este unică și nu voi înceta niciodată să îți mulțumesc că îmi ești alături. La mulți ani!

Ești cel mai bun prieten pe care îl poate avea cineva. Îți doresc ca această zi să îți aducă multă bucurie și ca toate visurile să ți se îndeplinească! La mulți ani alături de cei dragi!

O mulțime de prieteni au venit și plecat din viața mea de-a lungul anilor, numai tu ai rămas și mi-ai demonstrat ce înseamnă prietenia adevărată! La mulți ani! Să ai o zi superbă!

Citește și: Ia cireașa de pe tortul aniversar și umple-ți casa de cadouri, premii și surprize!

Surse: libertatea.ro, yve.ro

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.