Iata BOALA care transforma pisicile in roboti vii! Medicii spun ca NU EXISTA LEAC VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:34

Pisicile sunt victimele unei boli misterioase care le transforma practic in roboti vii. Picioarele si coada devin rigide, fapt din cauza caruia capata un mers ciudat, iar personalitatea li se schimba: unele devin mai afective, altele mai agresive.

Pana in acest moment nu s-a descoperit un tratament pentru boala. Simptomele se agraveaza odata cu trecerea timpului iar animalele ajung practic sa aiba o viata mizera din cauza suferintei.

 

Afectiunea i-a uimit pe veterinari, dupa ce testele au aratat ca ea nu este provocata de vreun virus cunoscut. Ei cred ca pisicile s-au ales cu boala respectiva dupa ce au fost la vanat pentru ca toate exemplarele bolnave erau cunoscute ca vanatori constanti.

Medicii cred ca este vorba de un virus mutant purtat de zburatoare sau sobolani.

 

Aproximativ 50 de cazuri au fost depistate in Scotia pana in acest moment, insa cercetatorii cred ca numarul lor real este mult mai mare.

 

"Arata ca niste roboti. Se pierd in spatiu. De exemplu cand ajung in coltul unei camere nu stiu ca trebuie sa se intoarca.

Pur si simplu raman acolo", explica un medic veterinar.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

"Am verificat in sange, in lichidul cerebral si in sectiuni ale creierului.

Am cautat prezenta virusului in creier insa pana acum nu am depistat cauza", adauga el.

 

Veterinarii au incercat tratamente cu vitamine, analgezice sau antibiotice, insa niciunul nu a avut succes.

 

Pisicile bolnave, care de obicei sunt mai in varsta, devin cu timpul tot mai afectate iar suferinta le este curmata cand incep sa aiba greutati in a inghiti mancarea.