Iata care sunt efectele bizare ale fenomenului “Fifty Shades of Grey”! Uite ce lucruri infricosatoare au facut oamenii dupa ce au citit cartea

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 aug 2021, 23:05

Pe langa faptul ca este un best seller si in curand vom putea urmari si filmul, “Fifty Shades of Grey” a devenit un fenomen care a dus la anumite comportamente ciudate sau chiar infricosatoare.

Iata cateva aspect bizare asociate cu trilogia.

Pune in pericol sanatatea femeilor tinere. Un studiu realizat de Universitatea de Stat din Michigan arata ca citirea acestor carti poate fi daunatoare pentru tinere. Femeile cu varste cuprinse intre 18-24 ani obsedate de Christian Grey sunt mai predispuse sa aiba mai multi parteneri de sex, sa exagereze cu alcoolul, sa aiba probleme de alimentatie si sa ajunga sa aiba relatii abuzive.



Cazurile de boli cu transmitere sexuala sunt in crestere. Dr. Charlotee Jones spune ca trilogia este cauza cresterii numarului de imbolnaviri cu gonoree sau sifilis in randul cuplurilor mai in varsta.

Pe paginile cartii se gasesc virusi, ca de exemplu herpesul. Daca vrei sa citesti cartea, nu o imprumuta de la nimeni. Un profesor din Belgia a vrut sa vada ce fel de bacterii si microbi se gasesc pe paginile celor mai populare carti.
Rezultatul? 10 din cele mai cittite carti prezentau urme de cocaine insa “Fifty Shades of Grey” a iesit pozitiv pentru virusul herpesului.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.