Iata care sunt plantele care purifica sangele! Foloseste-le cu incredere!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 08:33

Te simti obosit, ai mainile si picioarele umflate si ai pielea uscata? Acestea pot fi semne ca sangele tau e plin de toxine si reziduri care ar trebui eliminate.

Sanatatea sangelui- Organele responsabile pentru curatarea sangelui si eliminarea toxinelor sunt rinichii si ficatul. O buna metoda prin care le dam acestora o mana de ajutor este adoptarea unei diete echilibrate si sananatoase care sa includa ceaiuri sau infuzii care imbunatatesc procesul de detoxifiere al sangelui.

Este important ca sangele sa fie ”curat” si sanatos pentru a preveni anumite boli si de asemenea pentru a evita uscarea pileii si imbatranirea prematura.



Toxinele absorbite de la nivelul tubului digestiv trec in limfa si in sange, circuland apoi in intregul corp. Ele se pot acumula la nivelul pielii, in articulatii, in ficat sau splina, determinand boli cutanate precum urticarie, acnee, eczeme, psoriazis, afectiuni hepatosplenice, guta etc.

Cum se poate detoxifia sangele? Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: