Iata ce fel de femei ii innebunesc pe barbati! Te numeri printre ele?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:49

Femeile care se considera sexy trebuie sa ia de multe ori in considerare faptul ca barbatii au alte lucruri dupa care se ghideaza atunci cand doresc o femeie si de cele mai multe ori nu este vorba despre ceea ce credem noi.

Asadar, in cele ce urmeaza, va vom prezenta care sunt cele mai incitate lucruri pe care un barbat le gaseste la o femeie, indiferent de felul in care arate.

De exemlu, haine rosii sunt unul dintre lucrurile pe care barbatii le considera cele mai sexy atunci cand vad pentru prima data o femeie.

Daca femeia nu are tocmai masurile unui fotomodel, hainele rosii si mai ales lenjeria intima rosie pot de multe ori sa ii confere acesteia un grad de senyualitate si feminitate mult sporit.



Alt tip de femei care sunt considerate sexy indiferent de felul in care arata sunt femeile care au simtul umorului. Cititi continuarea pe Lyla.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.