Iata ce NU STIAI despre carnea de miel! De ce romanul nu prefera aceasta specialitate

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 iul 2022, 15:15

Romanii sunt atat de obisnuiti sa consume carne de miel desi este foarte slaba in colesterol. Tot porcul este la putere.

In primul rand trebuie sa stiti ca acest timp de carne nu se consuma in sange. Carnea de miel tanar de cea mai buna calitate este fin granulata, roz-maronie, cu grasime alba. Continutul de grasimi variaza in functie de portiunea taiata si de metoda de preparare. Mielul este bogat in proteine si in cele mai multe vitamine B, necesare pentru sanatatea sistemului nervos. Este de asemenea si o foarte buna sursa de zinc si fier.



##VIDEO109676##Efectele benefice ale consumului de carne de miel se fac simţite asupra organelor interne, precum splina si rinichii, carora le imbunataţeste activitatea, si asupra durerilor abdominale. Carnea de miel este recomandata in principal copiilor si tinerilor care sunt inca in faza de crestere, intrucât reprezinta o adevarata sursa de proteina. Ar trebui sa stim ca nu doar carnea de miel poate ajuta organismul uman, ci si organele interne si carnea de berbec.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: