Iată ce nuntă i-a făcut Miron Cozma lui Fane Spoitoru. „Eu i-am făcut nunta lui Fane Spoitoru și nu îmi e frică să spun.”

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 07 feb 2024, 01:20

Iată ce nuntă i-a făcut Miron Cozma lui Fane Spoitoru

Sursa: Captură KANAL D

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Fiță cu Adiță”, invitat a fost Miron Cozma.

În cel mai recent episod emisiunii online „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, invitat a fost Miron Cozma, unul dintre cele mai controversate personaje ale României.

Citește și: Miron Cozma, dezvăluiri surprinzătoare aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! “Am fost ales de deținuți să fiu lider”

Miron Cozma este unul dintre cele mai controversate personaje ale României

Miron Cozma s-a născut pe 13 decembrie 1954 în Bihor și a fost un cunoscut și controversat subinginer miner. Acesta și-a făcut cunoscut numele după ce a condus minerii din Valea Jiului la Mineriada din 1991, mișcare ce a dus la demisia guvernului Petre Roman. Deși aceasta a fost o lovitură dură asupra guvernului, cetățenii au avut parte și ei de violență, ca răspuns.

Miron Cozma a participat la protestele din 1999, proteste ce își doreau închiderea minelor din Valea Jiului.

În urma protestului ce a avut loc la București, 100 de jandarmi au fost răniți și un miner și-a pierdut viața. La sfârșitul lunii februarie a aceluiași an, Miron Cozma a fost condamnat la 18 ani de închisoare, pe numele lui fiind implicat în mai multe acte de violență din timpul mineriadei. 

După 10 ani de la condamnare, Miron Cozma a fost eliberat, iar în cadrul emisiunii online „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, acesta spune unele dintre cele mai captivante povești din închisoare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Miron Cozma vrea să fie președintele României: "Cu sau fără voia poporului"

Iată ce nuntă i-a făcut Miron Cozma lui Fane Spoitoru

„Eu i-am făcut nunta lui Fane Spoitoru și nu îmi e frică să spun. Îmi aduci așa, lăutari, băutură și prostituate. Eu sunt nașul, i-am făcut nunta lui Fane Spoitoru la clubul mare la pușcărie la Rahova. A venit în 2001 și îi era dor de fratele lui, de Migdale și mi-a zis că nu știe ce să facă, nu eram naș atunci, după am devenit naș.

Mi-a zis că nu îi dau vorbitor, că a făcut cerere la conducere la vorbitor cu fratele meu și nu vor să îmi dea. I-am zis că rezolv eu, fără să îi spun ce fac. Ce crezi că am făcut? Era o situație pe care nu o gândeau nici conducătorii, venea mașina poliției cu marfă proaspătă, pe o mașină aveam doi șoferi, iar ei erau prietenii mei.

Ăia îmi aduceau bagaje ș mi l-a adus și pe Migdale, care nu era arestat.”

Citește și: Cine a orchestrat MINERIADA din iunie 1990? Miron Cozma a spus tot adevărul la "40 de întrebări cu Denise Rifai"!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.