Iata ce provocari te asteapta in viata in functie de zodia in care te-ai nascut! Trebuie sa inveti sa le faci fata

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:54

Viata te pune in fata a tot felul de provocari. Uite ce spun astrele despre acest lucru.

Berbec

Principala provocare a berbecilor este sa isi controleze nerabdarea in ceea ce ii priveste. Acestia pot avea un temperament inversunat si pot exploda atunci cand se simt frustrati.  Exercitiile si meditatia sunt cai excelente prin care berbecii isi pot gasi echilibrul.

Taur

Taurii pot fi foarte incapatanati si inflexibili iar asta este marea provocare din viata lor. Odata ce le-a intrat ceva in cap nu ii mai poti convinge ca nu au dreptate.

Acestia trebuie sa invete sa fie mai deschisi, mai receptivi. Nativii acestei zodii pot fi indecisi si se gandesc mult inainte de a lua o decizie, urasc schimbarea si se simt amenintati de aceasta.

Gemeni

Gemenii sunt curiosi din fire si au tendinta sa treaca de la un subiect la altul. De aceea nu sunt cu adevarat informati cu privire la nici un subiect.
Pot face mai multe lucruri deodata insa nu stiu sa isi prioritizeze sarcinile. Aceasta va fi provocarea vietii lor, sa invete sa spuna NU la anumite lucruri si sa isi gaseasca linistea.

Rac

Racii sunt sensibili si citesc printre randuri. Se simt ofensati din aceasta cauza de multe ori iar provocarea pe care trebuie sa o accepte este sa invete sa aiba mai multa incredere in ei.
Astfel vor reusi sa treaca peste comentariile unora, comentarii care de multe ori nu ii vizeaza insa acestia se simt lezati.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii