Iata ce se intampla daca mananci rosii cu branza!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 11:42

Rosiile sunt extraordinare intr-o cura de slabire intrucat scad pofta de mancare diminuand nivelul de grelina, au un continut mare de apa si fibre, iar din punct de vedere al caloriilor, o rosie medie are in jur de 20 calorii.

Dar, in combinatie cu branza, mai putem spera ca acul cantarului sa ne faca o surpriza? Iata ce scrie nutritionistul Cristian Margarit pe blogul sau:

E ceva deosebit la aceasta combinatie, in afara de faptul ca este ieftina, usor de pus pe masa si satioasa? Din punctul meu de vedere, nu. Mai ales in forma clasica, de branza ordinara cu rosii, fara nici un fel de adaos. Ceva proteine, ceva grasimi, ceva carbohidrati.

Prea mult calciu, prea multa sare, prea putine alte minerale si vitamine.

Nu as recomanda acest mod de hranire de mai multe ori pe zi. Poate doar o data la cateva zile, in special atunci cand se coc rosiile in gradina si poti manca fara riscul de a-ti lua portia de pesticide pentru o luna.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.