Iata cei mai tari "atleti" care nu vor sa dea ochii cu presa cand au probleme cu legea! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 oct 2020, 22:15

Linia de start este usa de la sediul instantei.

 Dupa ce, in momentul in care intra, studiaza atent modul in care sunt asezati jurnalistii, la iesire "clientii" nesociabili ai magistratilor fug de mananca pamantul printre ziaristi. Unul dintre cei mai buni alergatori, daca nu chiar cel mai bun, este Bogdan Vladan.

Audiat in legatura cu faptele tatalui, Vladan jr. a venit pregatit de sprint. Si-a luat pantaloni sport, probabil acasa si-a facut incalzirea si la iesirea din parchet, ce sa vezi? Juniorul da bir cu fugitii intr-un stil de zile mari.


La categoria "Fug de presa" se incadreaza si Mihai Vlad, fostul sef al SIPI Ilfov.

Acesta a fost audiat zilele trecute la DNA in scandalul de coruptie legat de doi magistrati din CSM. Si dupa principiul fuga-i rusinoasa, dar e sanatoasa, mai ales ca te scoate din gura ziaristilor, Vlad a luat-o la sanatoasa pe stradute doar, doar i se pierde urma. Ceea ce pana la urma s-a si intamplat, mai ales ca omul are un tonus de invidiat.


Nici Gigi Becali nu se lasa mai prejos. Ba din contra! Dupa ce a iesit din sediul Inaltei Curti, unde a trebuit sa dea socoteala intr-unul din dosarele sale, s-a grabit sa dispara din ochii presei. Si-a facut loc printre jurnalisti si a bagat un sprint de toata frumusetea.

Si, ca sa arate ca are conditie fizica a facut si o escaladare. S-a ascuns de ziaristi dupa o masina peste care a trebuit sa sara. Sa
nu credeti ca doar barbatii se baga la o fuga extrema.

Nici femeile nu se sfiesc atunci cand nu vor sa dea ochii cu presa. Campioana la aceasta categorie pare sa fie fosta sotie a lui Dan Petrescu, Dana.

Dupa ce s-a prezentat in fata judecatorilor sa-i ceara sotului mai multi bani pentru copii, femeia si-a luat avant si-a sters-o la propriu.

Mai bine de 200 de metri ea a alergat fara oprire, cu toti jurnalistii dupa ea.
Doar a fost sotie de antrenor si trebuia sa aiba conditie fizica.

Nici Simona Sensual nu a fost incantata la vederea presei la procesul in care a fost judecata pentru conducere fara permis. Desi nu putea s-o ia la fuga, pentru ca avea tocuri, Sensuala, a facut cateva eschive intr-un ritm extrem de alert, doar, doar sa scape de obiectivele camerelor de filmat.

Surprinzator pana si vrajitoarele fug si nu zboara asa cum am fi tentati sa credem. Prezente
la instanta in dosarul in care Oana Zavoranu le acuza de inselaciune, vrajitoarele Melissa si Vanessa au luat-o la sanatoasa la iesirea din sala de judecata.

Mai greu, e adevarat, ca si cojoacele de piele atarnau si bijuteriile. Dar ele nu s-au lasat, mai singure, mai impinse de la spate, au reusit intr-un final sa scape de ochiul vigilent al jurnalistilor.




 


 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.