Iata cel mai nou trend in muzica romaneasca!

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:21

Am descoperit un numitor comun al celor mai tari piese…romanesti! Majoritatea hit-urilor contin inca din titlu si musai in refren denumirea unei localitati din lumea larga.

Dj Sava si Misha nici nu stiau ce ii loveste! “Tenerife” a ajuns repede hit, iar anul acesta ce si-au zis? Sa mai incerce inca o data aceeasi varianta! De aceasta data au cantat despre..Monaco!

Ramanem tot pe Riviera franceza si ajungem la… Saint Tropez. Dupa modelul Dj Antoine, Florin Salam si-a creat propria varianta de melodie a la…Saint Tropez!

Revenim in Franta si va aratam cum a promovat Costi Ionita, Parisul! A fost, de fapt, un schimb echitabil.

Costi a ridicat Parisul in slavi si uite asa…numele orasului iubirii i-a urcat piesa in topurile de muzica de petrecere. Va amintim ca tot el a cantat si despre Amsterdam!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.