Iată cine e presupusul amant al Irinei Tănase. Bărbatul care a distrus relația de iubire a lui Dragnea e din Galați!

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 08 sep 2022, 01:00

Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit

Sursa: Facebook Liviu Dragnea

Relația dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea ar fi fost distrusă de un bărbat din Galați. Cine este presupusul amant al blondinei?

Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit, iar motivul ce a condus la distrugerea relației ar fi fost chiar fostul iubit al blondinei. Iată cine e presupusul amant al Irinei.

Citeste si: Scandalul amantlâcului dintre Irina Tănase și presupusul iubit a fost o înscenare? Cine ar sta în spatele fabricării filmulețului. Al cui este, de fapt, numărul de telefon din conversațiile celor doi

Cine este presupusul amant al Irinei Tănase

Potrivit Cancan.ro, Paul este numele presupusului amant al Irinei. Bărbatul este din Galați și se laudă că tatăl lui are o puternică firmă de construcții.

Paul o cunoaște pe Irina Tănase de peste 10 ani. Cei doi chiar au avut o relație în urmă cu câțiva ani, nu tocmai lungă, dar foarte intensă. 

Citeste si: Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a dispărut de pe rețelele de socializare după presupusa despărțire de politician: „Nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bărbatul s-ar fi așezat la casa lui și s-a căsătorit, însă pare că nu a uitat de legătura intensă pe care a avut-o cu  Irina Tănase. Conform sursei citate, Paul ar fi ținut legătura și cu Irina Tănase, însă mult mai rar. 

Fostul lider PSD ar fi aflat de curând de presupusul amant al Irinei Tănase și a dorit imediat să încheie relația. Totuși, există și îndoiala ca povestea să fie accentuată de cei care își doresc ca Liviu Dragnea să rupă relația cu blondina și încearcă să le pună bețe în roate.

Irina Tănase neagă despărțire de Liviu Dragnea

Irina Tănase neagă faptul că s-ar fi despărţit de iubitul ei, recent ieşit din închisoare, şi că nu avea cum să o prindă cu fostul iubit.

„De unde știți dumneavoastră așa ceva? Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit.

Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta. Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta. Îmi pare rău…”, a declarat Irina Tănase pentru Cancan.

Liviu Dragnea, primele declarații după despărțire

Liviu Dragnea  a publicat un mesaj pe contul lui Facebook, în care a ținut să lămurească tot ceea ce s-a scris până acum despre despărțirea dintre el și Irina.

"Pentru  a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile și care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situația dezastruoasă în care se află țara, voi face două precizări:
1. Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apucă să îmi comentez relațiile și alegerile personale.

Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine.
2. Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ștefănescu.

Orice altă "știre" e o prostie. Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu "senzațional" și cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării.",  a scris Liviu Dragnea pe contul lui de socializare.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.