Iata cum arata Adi de la Valcea ACUM 15 ANI! Fotografii de la nunta cantaretului VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:47

Invitati in emisiunea Drept la tinta, cantaretul Adi de la Valcea si sotia lui au dezvaluit amanunte picante despre nunta lor din 1996.

Adi de la Valcea era mult mai slab atunci si purta un costum de culoare visinie larg si papion. "Asa se purta atunci, costum larg. Eram mandru de costumul ala, eram in trend. Eram si foarte slab. Cred ca aveam in jur de 77 de kilograme", a spus cantaretul. Sotia acestuia, Cristina, a dezvaluit ca ea a fost cea care la cerut de barbat, si nu invers.
"Nu a fost o nunta mare. Nu eram noi acum, nu eram cunoscut. Mi-am dorit o nunta de 60 de persoane. Atatea consideram ca o sa vina, dar patroana restaurantului nu a fost de acord si mi-a facut nunta de 90 de persoane. Nunta a fost senzationala, ne-am simtit extraordinar de bine", a mai spus Adi de la Valcea. Cantaretul a dezvaluit si ca a fugit cu banii de la nunta si si-a luat o chitara la care visa.
"Ramasesera de la nunta 1350 de marci. Si exact cu bani aia am plecat la Pitesti si mi-am cumparat chitara. Nu mai vroiam sa ma intorc"

 

Taguri: