Iată cum îți poți îmbunătăți stilul cu o haină de blană!

Author: Oana Iosif

Dacă vrei să îți schimbi stilul sau doar să adaugi o notă de rafinament și eleganță ținutelor tale, cea mai bună piesă vestimentară în care poți investi este o haină de blană. Aceasta se potrivește perfect atât cu haine casual, însă se poate plia cu succes și pe stilul elegant. În plus, designerii susțin că astfel de piese pot fi purtate în orice moment al zilei dacă sunt asortate corespunzător.

Extrem de călduroasă și confortabilă, o haină confecționată din blană naturală te ajută să obții o înfățișare rafinată cu minimum de efort. În plus, dacă vrei să oferi unei persoane speciale un dar care să o cucerească instantaneu, cu o astfel de alegere mergi la sigur. Farmecul acestor piese vestimentare nu trece cu timpul și vor atrage întotdeauna priviri admirative.

Astfel, când ai nevoie de o schimbare în stilul tău, accesează magazinul online Carolina Design pentru a descoperi o colecție impresionantă de haine confecționate din blană naturală, fiecare dintre acestea la prețuri de producător. Aici, fiecare doamnă sau domnișoară poate găsi un palton, o vestă sau un cojoc în care să arate formidabil și care să o ajute să depășească mai ușor zilele lungi și friguroase de iarnă.

Cum se întrețin hainele confecționate din blană?

Odată ce ai ales o haina de blana care să te însoțească pe parcursul sezonului rece, nu mai rămâne decât să te bucuri de noua ta piesă vestimentară preferată. Dacă urmezi sfaturile oferite în continuare, vei descoperi că aceasta este extrem de rezistentă și că îți va fi alături mult timp de acum înainte!

 

  • În general, este recomandat să asortezi haina de blană cu o eșarfă. Dincolo de aspectul plăcut pe care această alegere îl va crea, vei evita situația în care blana se pătează cu transpirație sau machiaj.

  • Tot pentru a păstra haina ca nouă, este indicat să nu utilizezi foarte mult parfum când porți această piesă vestimentară.

  • Este important să știi că orice tip de ulei care intră în contact cu blana naturală va crea un miros pe care îți va fi aproape imposibil să îl elimini.

  • În cazul în care dorești să porți accesorii sau bijuterii aplicate direct pe haine, precum broșe sau mărțișoare, este recomandat să le îndepărtezi imediat ce ai dat haina de blană jos. Astfel, vei evita situația în care pielea se va perfora.

  • Când depozitezi haina, nu utiliza pungi de plastic. În schimb, optează pentru un loc în care aerul circulă în mod natural. În cazul în care trebuie să transporți blana în bagaj, folosește un sac de pânză.

 

Blana trebuie spălată o dată la minimum 6 luni și maximum un an. În cazul în care aceasta se pătează între timp, poți folosi puțin praf de amidon pentru a îndepărta petele nedorite. Nu trebuie decât să presari puțin praf, să îl lași să acționeze pentru 15 minute și apoi să freci pata cu ajutorul unui burete ori al unor cârpe albe.

 

Dacă respecți aceste recomandări, te vei bucura de haina ta de blană naturală ani la rând. Cu ajutorul acesteia, vei aștepta cu nerăbdare sosirea anotimpului rece, când vei putea purta piesa ta vestimentară în fiecare zi.

 

Accesează chiar acum magazinul online CarolinaDesign.ro și descoperă haina de blană care se pliază perfect pe stilul și preferințele tale. Vei fi uimită de modul în care această piesă vestimentară îți va schimba complet stilul și te va face mai încrezătoare în propriile forțe.