Iata de ce FACILITATI ai parte daca te muti in Militari Residence!

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 06 oct 2020, 15:25

Orasul Militari Residence, amplasat in zona de Vest a Capitalei, este cel mai mare proiect rezidential din Romania.

Confortul si calitatea la standard europene, siguranta locuitorilor si preturile extreme de accesibile au facut din Militari Residence alegerea perfecta a peste 12.000 de locuitori.

In noiembrie 2013, Militari Residence a inaugurat Wellness Militari Residence cu o suprafata interioara de 4.600 mp, ce include o piscina interioara de 800 mp, doua piscine pentru copii, sali de aerobic, fitness, masaj, kinetoterapie, sauna si cabinete de nutritie.

Militari Residence are o oferta generoasa si in zona de lifestyle si facilitati: Ballroom Militari Residence unde se regasesc 5 sali de evenimente ultra-moderne, cu teme si capacitati diferite, Aqua Garden Militari Residence unde clientii sunt rasfatati cu 4 piscine exterioare, una interioara si o terasa japoneza cu foisoare suspendate, Club Spa Militari Residence in care veti putea gasi sauna, fitness, aerobic, masaj, hammam, salina, Jacuzzi si o piscina acoperita si nu in ultimul rand gradinita si scoala Kids CLub

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

De

asemenea, rezidentii beneficiaza de o gama variata de spatii comerciale, 6 parcuri, 2 linii RATB, parcuri si spatii verzi, teren sintetic de tenis si fotbal, parcari si alte facilitati.

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.