Iata de ce isi saruta Ionut mana stanga inainte de fiecare cursa: ce reprezinta obiectul pe care il poarta la incheietura

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 19 feb 2018, 11:34

Ionut de la EXATLON este unul dintre cei mai apreciati concurenti din echipa Razboinicilor.

"Jaguarul", asa cum este supranumit a demonstrat de multe ori ca are o forta fizica impresionanta, ca este extrem de rapid si ca este un luptator: chiar si atunci cand totul pare pierdut moralul lui Ionut ramane ridicat si, astfel, el reuseste sa castige proba dupa proba la EXATLON.

Probabil ati observat pana acum ca, inainte de a porni in cursa, Razboinicul Ionut are un obicei care a devenit deja un ritual: acela  de a saruta o bratara pe care o poarta la incheietura mainii stangi.

Cel mai probabil obiectul respectiv i-a fost daruit chiar de sotia lui iar prin acest gest el vrea sa ii transmita, de la mii de kilometri departare, ca gandurile lui sunt mereu la ea.

Citeste si: EXATLON: Stiai ca Ionut Rusu de la Echipa Razboinicilor este casatorit? Uite cum arata sotia lui

Nella, sotia lui Ionut, il iubeste enorm, lucru demonstrat si de postarile emotionante de pe contul ei de Facebook:

"Nu regret nici o clipa toate supararile pe care viata alaturi de tine mi le-a adus, pentru ca daca n-as fi avut acele suparari nu te-as fi avut nici pe tine, n-as fi avut nici clipele de fericire pe care mi le-ai adus.

"Orice viata are urcusurile si coborasurile ei dar daca ai pe cineva alaturi sa te sprijine cu dragoste si cu grija, viata nu poate fi decat frumoasa.

Asa a fost si este viata mea alaturi de tine, esti un sot bun si te voi iubii mereu", a scris Nela, sotia lui Ionut, pe contul ei de Facebook.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.