Iata dovada ca Andreea Esca si Alexandre Eram sunt COMPATIBILI!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 oct 2020, 22:45

Duminica, 3 iunie, Adelina Pestritu va asteapta la o noua editie "D Paparazzi", la Kanal D. Incepand cu ora 19.45, veti vedea cum Andreea Esca si sotul ei, Alexandre Eram au ajuns sa gandeasca la fel.

Nu mai este o noutate faptul ca Andreea Esca si Alexandre Eram sunt un cuplu foarte reusit, dar ceea ce au descoperit reporterii" D Paparazzi" este de-a dreptul surprinzator. Intervievati fiind la un eveniment monden, Andreea Esca si sotul ei au raspuns cu aceleasi argumente la aceleasi intrebari, fara ca niciunul dintre ei sa stie ce a declarat celalalt.

Astfel, intrebata de ce nu-si schimba coafura, Andreea Esca a declarat:" Nu stiu, am vazut ca nu se schimba nici sigla Mercedes! Nu o schimb pentru ca ma simt bine cu ea, oamenii s-au obisnuit
cu aceasta coafura si pentru ca este usor de facut
". Surprinzator sau nu, la aceeasi intrebare, sotul ei a raspuns:" Este o marca inregistrata! Mercedes nu-si schimba niciodata semnul! Daca este recunoascuta asa, daca toata lumea o stie asa, nu trebuie sa o schimbe ".  Dovada vie a faptului ca cei doi au ajuns sa gandeasca si sa raspunda la fel in timpul unui interviu, o veti vedea duminica, de la ora 19.45,
la "D Paparazzi". Nu ratati, o noua editie "D Paparazzi" prezentata de Adelina Pestritu

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.