Iata dovada ca Kristen Stewart l-a inselat pe Robert Pattinson VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:10

Kristen Stewart, actrita din Twilight, in varsta de 22 de ani, i-a rupt inima iubitului sau, din film si din viata reala, Robert Pattinson.

Daca la inceput erau doar niste zvonuri si mai mult se barfea pe aceasta tema, iata ca acum fanii au dovada infidelitatii actritei. Cotidianul Daily Mail a publicat niste fotografii in care Kristen Stewart se pierdea in bratele noului ei iubit. Si anume regizorul peliculei fantastice "Snow White and the Huntsman" ("Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator”), in care tocmai ea joaca rolul inocentei. Regizorul este casatorit si are si doi copii cu sotia sa.
Gesturile lor tandre fac acum inconjurul planetei. Iar fanii sunt furiosi la culme! Pur si simplu, regizorul nu-si poate tine miinile acasa! Iar ea pare ca se abandoneaza placerii.

Imediat dupa ce s-a aflat de infidelitatea actritei, aceasta i-a cerut in public scuze iubitului ei. Degeaba, insa, caci Robert Pattinson a parasit apartamentul in care cei doi locuiau. Regizorul iubaret a fost primit inapoi in patul conjugal, cu conditia clara ca nu va mai lucra niciodata cu Kristen Stewart.
Iubitul inselat s-a mutat din apartamentul pe care il impartea cu Kristen Stewart si i-a interzis acesteia sa ajunga la premiera filmului lor. Iar ea, nu numai ca si-a patat reputatia, dar, spun gurile rele, a aruncat umbra si asupra seriei Twilight, chiar inainte de lansarea ultimei pelicule din “Saga Amurg: Zori de zi” partea a II a.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.