Iata la ce au folosit microbuzul acesti turisti! N-o sa-ti vina sa crezi

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:41

Cine si-ar fi imaginat ca microbuzul poate fi folosit si la altceva decat la transportul pasagerilor?

Ei bine, nu numai ca se poate, dar au incins si o petrecere pe care n-au cum s-o uite. Ce mare si sezlonguri asezate pe nisip?! Gratare, aer curat si apa de izvor parca suna mai bine pentru protagonistii din imaginile urmatoare.

Un grup de drumeti din Timis s-a cazat de 1 Mai intr-un microbuz, cocotat pe coama muntelui. Daca vamaiotii prefera corturile pe plaja, banatenii au transformat un autobuz defect intr-o… minipensiune.

Dotata cu strictul necesar, cabana pe roti este un popas indragit de iubitorii muntelui. Cazare la inaltime! La 1200 de metri altitudine, in Muntii Poiana Rusca din Banat. Ploaia torentiala nu i-a tinut departe de munte pe pasionatii de drumetii. De 1 Mai, s-au gandit sa prepare mici si gratare intr-un loc cu aer curat si cu o priveliste desprinsa parca din povesti.

Iubitorii muntelui au plecat in calatorie dis-de-dimineata.
Chiar daca vremea nu a tinut cu ei, oamenii s-au echipat corespunzator si au pornit intr-o expeditie de o ora si jumatate de urcat in panta. Pe principiul „drumul conteaza, nu destinatia”, drumetii au facut mai multe opriri ca sa isi traga sufletul, sa bea apa de la izvor, sa admire peisajul si sa faca niste poze.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Nea' Nelu cutreiera Muntii Poiana Rusca de 20 de ani si cunoaste fiecare coama a varfului Pades.

A batut la pas meleagurile din apropierea satului natal, Nadrag si a vrut sa puna in valoare frumusetile locului. Asa i-a venit ideea sa urce pe culmi un microbuz primit de la o familie de nemti. Drumul este impracticabil, asa ca s-a gandit sa il foloseasca mai degraba ca adapost decat de mijloc de transport. Microbuzul este dotat cu paturi si soba, asa ca petrecaretii se pot odihni  bine.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?