Iata PORTRETUL ROBOT al unuia dintre tragatorii din cartierul Vitan VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 nov 2020, 00:30

El este unul dintre agresorii care au tras rafale de arma automata in Vitan.

Individul are aproximativ 30-40 de ani, Inaltime medie si constitutie normala. Este dat in urmarire nationala. Este extrem de periculos. Agresorul a fugit cu o masina cu numere de Bulgaria, tip berlina. Anchetatorii cred ca ar fi vorba despre un autoturism Audi A4 sau A6. Se pare ca masina ar fi fost furata.

Politistii au reusit sa-l audieze si pe barbatul impuscat. Acesta a raspuns la intrebari de pe patul de spital si, asa, oamenii legii au reusit sa schiteze portretul robot al atacatorului.
A fost examinata centimetru cu centimetru si masina in care se afla tanarul impuscat. Violenta atacului este greu de imaginat. Iata cum arata autoturismul. Parbrizul este ciuruit. Nu mai putin de 11 gloante au patruns prin geam. Nici tetiera de pe locul soferului nu a scapat intreaga. Doua gloante stau marturie!

Cele doua arme de foc gasite la locul faptei au fost duse la laborator de unde au fost prelevate urme biologice pentru a se stabili ADN-ul suspectilor.
Rezultatele vor fi comparate cu cele existente in baza de date a politiei. Gloantele si tuburile de cartus sunt expertizate balistic. In ancheta a fost implicat si Serviciul Roman de Informatii care detine aparatura performanta.

Cu toate ca a fost atacat cu un pistol mitraliera de calibru 7,62 milimetri si un pistol Makarov de calibru 9 milimetri, victima, in varsta de 26 de ani, a scapat ca prin minune.
Tanarul a fost ranit de un glont la cap si de alte patru in piept. Surse apropiate anchetei spun ca barbatul ar fi declarat ca nu isi explica de ce ar vrea cineva sa-l omoare. In plus, nu ii cunoaste pe cei care au tras asupra lui.

 

Taguri: