„Iau telefonul și văd poze din alea, mai deocheate”. Armin Nicoară a fost prins în fapt de Claudia Puican, la scurt timp după nuntă: „Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 10 apr 2023, 11:14

Armin Nicoară a recunoscut că soția lui, Claudia Puica, știe că face unele lucruri pe care alte soții nu le-ar accepta

Sursa: Facebook

Armin Nicoară apreciază femeile frumoase și nu se sfiește niciodată din a recunoaște public acest lucru, iar Claudia Puican nu este străină acestui aspect. Chiar și așa, artista nu se supără, deoarece are încredere în cel pe care l-a luat de bărbat.

Claudia Puican și Armin Nicoară au făcut cununia religioasă în toamna anului trecut, dar, la scurt timp după marele eveniment, aceasta a găsit unele fotografii peste care cu greu ar trece o soție. În shimb, solista de muzică de petrecere s-a amuzat și a povestit, râzând, ceea ce s-a întâmplat.

Armin Nicoară, prins de Claudia Puican cu poze „deocheate” la purtător

Armin Nicoară a recunoscut că soția lui, Claudia Puica, știe că face unele lucruri pe care alte soții nu le-ar accepta.

Cu toate acestea, artista a recunoscut că, deși îi mai fug ochii ba în stânga, ba în dreapta, acesta nu a călcat strâmb niciodată.

Incidentul cu pricina a avut loc în urmă cu puțin timp, când Claudia Puican se uita după unele fotografii de la nunta lor, moment în care, alte imagini i-au sărit în ochi.

„Odată, am luat să îmi caut niște poze de la cununie(...)

și zic «Aaa, telefonul lui Armin, cu el am făcut multe poze» și iau telefonul, mă uit la poze și, la un moment dat, văd niște poze din alea mai deocheate și mă duc la el «Ce-i cu asta?», am început să râd. 
Dacă ar fi fost altă nevastă, «Vai de capul meu! Ce-i aici la tine, în telefon, ce-i cu pozele astea?»”, a povestit Claudia Puican.

Citește și: „Dacă te iau la subraț fug cu tine până afară”. Valentin Sanfira, replici usturătoare la adresa lui Armin Nicoară. De la ce a pornit discuția dintre cei doi

„Sunt multe. Și prezentatoare, în lumea de presă, care sunt frumoase, chiar sunt foarte frumoase și le admir. Daniela Crudu este o femeie frumoasă”, a intervenit Armin Nicoară imediat.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Claudia Puican spulberă zvnonurile despre Georgiana Lobonț

Armin Nicoară a fost acuzat că se apropie cam mult de Georgiana Lobonț și multe persoane s-au întrebat ce are de spus Claudia Puican despre acest lucru. Artista a menționat că nu există niciun pic de sentiment de gelozie la mijloc, spulberând toate speculațiile.

„Nașa... De ce să fiu geloasă? Armin, stând cu mine de atâta timp și de atâția ani, deja, ne cunoaștem în totalitate, zic eu și am încredere că nu cred că m-ar înșela vreodată și știu că el, cumva, eu sunt cea mai bună variantă, pentru că Claudia le face pe toate, absolut pe toate. Poate să recunoască că alta mai bună ca mine nu cred că există vreodată în viața asta.

Citește și: “Din păcate ne despărțim.” Armin Nicoară a luat pe toată lumea prin surprindere, la mai puțin de un an de când a făcut pasul cel mare alături de Claudia Puican. Ce veste a dat artistul

Cu referire la nașa noastră, Georgiana, nu avem nicio treabă cu treaba asta, pentru că Georgiana este nașa noastră, este prietena noastră, am început împreună”, a mai declarat Claudia Puican, în emisiunea WOWnews.