Ibrahim Celikkol: “Cea mai mare realizare a mea a fost cand am cumparat o casa”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 14:00

Ibrahim Celikkol, actorul care interpreteaza rolul lui Cemil, din serialul “Iffet”, difuzat de Kanal D, a marturisit intr-un interviu oferit presei din Turcia ca realizarea sa cea mai importanta a fost achizitionarea unei locuinte mama si sora sa.

“Imi iubesc sora si mama foarte mult. Am muncit enorm ca familia mea sa nu duca lipsa de nimic, dupa ce tata s-a prapadit. Cea mai mare implinire a mea a fost atunci cand le-am cumparat o casa mamei si surorii mele”, a marturisit actorul.

 

Ramas orfan de tata la varsta de 18 ani, indragitul actor a facut tot ce i-a stat in putinta pentru ca familiei lui sa nu ii lipseasca nimic.

Ibrahim Celikkol a fost model profesionist, jucator de basket si apoi s-a indreptat spre actorie.  

     

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Ibrahim actor si-a inceput cariera artistica la varsta de 25 de ani, in anul 2007 si pana in prezent a strans in palmares nu mai putin de 7 roluri interpretate in productii artistice si numeroase

aparitii in show-uri de televiziune.

 

Pe Ibrahim Celikkol in puteti urmari interpretand un rol de exceptie in serialul “ Iffet ”, difuzat la Kanal D, in fiecare zi de luni si marti, ora 20.00.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.