Ice Bucket, provocarea care face inconjurul lumii, nu se termina mereu cum ar vrea protagonistii. Vezi cele mai AMUZANTE faze!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:30

E la moda sa iti torni o galeata de apa cu gheata in cap, ca sa arati ca iti pasa de cei aflati in suferinta.

Provocarea care face inconjurul lumii, nu se termina insa intotdeauna asa cum si-ar dori protagonistii. Va invitam sa priviti imagini savuroase! Provocarea Ice Bucket face istorie pe internet, dupa ce tot mai multe personalitati din lume accepta provocarea. Insa, nu toata lumea reuseste sa o duca pana la capat.

O domnisoara, spre exemplu, resuseste sa-si toarne galeata de apa cu gheata, dar ce dureri are dupa. Si ce daca, atat timp cat momentul a fost filmat! A fost norocoasa! Ei i-a reusit, insa altora nu.

Un baiat se plange pe internet ca va trebui sa repete chinul din cauza tehnologiei. Telefonul nu a filmat cea mai importanta faza, cand isi turna el apa cu gheata in cap.

Printre personalitatile care au acceptat provocarea galetii cu apa se numara Shakira, Cristiano Ronaldo, Lady Gaga, Bill Gates, Mark Zuckerberg, George Bush si multe altele. Actiunea face parte dintr-o campanie de strangere de fonduri pentru lupta impotriva screlozei amfitriotice laterale, o boala extrem de grava.

##VIDEO120194##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii