Icoana care ar fi vindecat trei bolnavi de Covid-19

Author: L.S.
Actualizat: 13 iul 2020, 12:17

La Sibiu, intr-o biserica, o icoana facatoare de minuni vindeca bolnavii de coronavirus, iar Maica Donului transmite mesaje credinciosilor.

La Biserica Dealului din Sibiu se faptuiesc minuni, iar un preot spune ca nici nu stim ce dar este acum aceasta biserica.

Iata mesajul transmis pe pagina de Facebook Lumina Lina Sibiu:

"ICOANA ce a aparținut SFÂNTULUI NICHIFOR LEPROSUL A VINDECAT TREI BOLNAVI DE COVID
SIBIUL VĂ AȘTEAPTĂ!
PĂRINTELE Vasili Zdarvkov a mărturisit:" Nici nu știți ce DAR este acum la Biserica Dealului.

Cand am binecuvântat la Sofia cu Icoana pe deasupra unor bolnavi, efectiv au ieșit din comă. Prietenul meu, Liviu din Brașov, a fost de fața la una dintre minuni. Să vă grăbiți să veniți la ICOANĂ că e grabnic ajutătoare. TREI cazuri de COVID vindecate. Cumnata mea a fost prima, Maria, jumătate de origine greacă. Peste ea am făcut semnul Sfintei Cruci prima dată. Și acum e bine... SĂ NU VĂ FIE FRICĂ, CĂ NUMAI AȘA VEȚI SCĂPA DE PANDEMIE, VENIND LA MAICA DOMNULUI!", scrie parintele Catalin Dumitrean, care a anuntat si programul icoanei, tot pe Facebook.

 

"SLUJBA DE PRIMIRE IN BISERICA DEALULUI SIBIU A ICOANEI FĂCĂTOARE DE MINUNI!

Transmisiune directă de la biserica dealului!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Vă așteptăm la Sibiu sa va inchinati la ICOANA de vineri 10 iulie până sâmbătă 18 iulie între orele 8 și 20!", a scris neobositul parinte, in introducerea live-ului de pe Facebook.

Slujba de primire a icoanei, live

Pe 9 iulie, ca intr-o adevarata campanie publicitara, parintele care administreaza pagina de facebook anunta sosirea icoanei facatoare de minuni:

"ICOANĂ CARE APĂRĂ DE COVID 19 VINE ÎN DAR LA SIBIU!
ȘI 7 ZILE DE MASLU ÎMPOTRIVA PANDEMIEI!
Prin darul părintelui Vasilii Zdarvkov, ucenic al Sfântului Nichifor Leprosul, vineri Biserica Dealului primește un DAR sublim, o ICOANĂ aparținând Sfântului și care a vindecat mai mulți bolnavi cuprinși de diferite molime.

Nu va fi un "pelerinaj" pentru că Icoana va rămâne definitiv în Biserica Dealului și va ajuta de acum pe toți oamenii suferinzi care vor veni și se vor ruga în fața ei sau se vor închina, desigur în condițiile legale de astăzi.
Cu această ocazie, Parintele Cătălin vă invită la o serie de 7 Sfinte Masluri consecutive începând cu vineri seara- ora 18, special făcute pentru a ne ruga spre sanatatea celor cuprinși de COVID 19 și pentru preîntâmpinarea altor îmbolnăviri.
"

Mai mult decat atat, Maica Domnului transmite un mesaj catre credinciosi, chiar de la Biserica Dealului:

"MAICA DOMNULUI VA TRANSMITE DE LA BISERICA DEALULUI-SIBIU:
" NĂDEJDEA SĂ VĂ FIE NU IN OAMENI, CI NUMAI LA MINE! VA ASTEPT AZI PE DEALULUI!"
LA ORA 18 TAINA MASLULUI
LA ORA 20 PĂRINTELE CATALIN transmite live pe pagina TRINITAS T.V

"ORA DE NOUL TESTAMENT, scrie pe pagina de facebook, Lumina Lina Sibiu

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.