IDEAL pentru lenesi! Un barbat a inventat COSUL INTELIGENT, care prinde singur gunoaiele aruncate VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 oct 2020, 09:55

Probabil vi s-a intamplat de mai multe ori sa aruncati ceva la cos si sa nimeriti langa el, fiind nevoiti sa va deplasati si sa va aplecati pentru a pune gunoiul unde ii este locul.

Aceasta problema s-ar putea sa fie in curand de domeniul trecutului, pentru ca un barbat din Japonia a inventat cosul care prinde singur gunoaiele aruncate spre el.

 

Dispozitivul este capabil sa anticipeze locul in care urmeaza sa cada obiectul aruncat dupa care se pozitioneaza foarte rapid pentru a-l prinde inainte sa ajunga la sol.

 

Pare ceva de domeniul filmelor SF, dar, potrivit inventatorului, pentru realizarea dispozitivului nu sunt necesare decat niste roti, o camera, o placa de baza si un mic programel.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Barbatul a postat si un clip video in care face o mica demonstratie, si se pare ca inventia functioneaza perfect, anticipand corect de fiecare data pozitia in care gunoiul urmeaza sa cada.

 

Daca isi va produce inventia in masa, barbatul ar putea castiga o avere.

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.