Idee nemteasca, distractie romaneasca! Turistii de pe litoral au parte de SENZATII TARI VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:18

Nici bine nu a inceput weekendul ca pe litoralul nostru abia mai ai loc sa arunci un cearceaf. Cine nu mai intra pe plaja gaseste altceva de facut.

Cum sa te plictisesti la mare? Iata cum s-au lasat distrati cativa turisti dornici de senzatii tari.

 

Tot ce aveti de facut e ca pentru cinci lei, si mult curaj, sa va lasati aruncat in aer de contragreutate, de preferat, un prieten de-al dumneavoastra. Sunteti pregatiti? Start!

 

Chiar daca mai avea un pic si ajungea pe malul bulgaresc, turistul nostru nu se lasa si se mai da o data.

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Lasam distractia si trecem la cele sfinte. Cum sa uite romanul ca azi e sarbatoare? Dupa ce s-au balacit in balta sau in mare, cu totii au dat iama la standul cu icoane, al unui domn din Caracal.

Acolo, insa ce sa vezi?

 

Nu, nu trebuie sa va frecati la ochi, pentru ca nu vedeti dublu! Sunt icoane 3D, noua fita pe plaja din Eforie.

 

Cu sau fara ochelari oamenii se roaga si sa nu ploua. Weekendul abia a inceput si se anunta unul furtunos, cel putin la capitolul distractie. Peste 150 de mii de turisti sunt asteptati sa se bronzeze pe litoralul nostru.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.