Idei de cadouri potrivite pentru cuplurile nonconformiste

Author: Oana Picerea

Cu siguranță ai și tu în grupul tău de prieteni un cuplu nonconformist, care iese întotdeauna în evidență. Dacă urmează să participi la aniversarea lor, la cununia civilă sau pur și simplu vrei să îi surprinzi un cadou la fel de trăznit ca iubirea dintre ei, atunci ar fi bine să îți notezi ideile de mai jos pentru că nu vei da greș cu ele! Poate unele dintre ele ți se vor părea atât de interesante, încât îți vei dori să le încerci și tu.

1. Ședințe de tir în poligon outdoor

Un cadou cuplu plin de adrenalină este o vizită la un poligon outdoor. Dacă optezi să surprinzi un cuplu nonconformist cu un astfel de cadou, îți recomandăm să ții surpriza și să nu le spui unde îi duci. Eventual, leagă-l la ochi, dacă crezi că ar putea să bănuiască locația în funcție de traseul pe care îi duci. Ca să pășești în primul poligon destinat tragerilor la distanță din România, să iei un Kalasnikov sau un AK47 în mână și să tragi, trebuie să ai și o doză de nebunie. Cu siguranță un astfel de cadou nu este pentru cuplurile care preferă serile romantice la film sau ieșirile la restaurant. Un cuplu nonconformist însă, se va bucura de fiecare glonț ce iese pe țeavă.

2. O plimbare cu balonul cu aer cald

Dacă prietenii tăi preferă adrenalina de pe șosele, poate ar fi bine să îi trimiți și într-o experiență mai relaxantă, în înaltul cerului. O plimbare cu un balon cu aer cald ar putea surprinde un cuplu nonconformist într-un mod plăcut. Dacă pentru oamenii mai liniștiți, o astfel de experiență le aduce multă adrenalină, pentru un astfel de cuplu s-ar putea să le aducă un moment de relaxare și o doză de calm.

3. Salt cu parașuta

Rămânem tot în zona experiențelor în înaltul cerului pentru că avem o altă recomandare nebună pentru cuplurile care ies din tipar: un salt cu parașuta. O astfel de experiență îți testează limitele la maxim și îți oferă o senzație de libertate cum rar întâlnești. Oferă cadou un salt cu parașuta prietenilor tăi și te vor ține minte o viață întreagă. Îți recomandăm să îi și însoțești în momentul în care vor sări – cine știe, poate îți vei dori și tu să îi urmezi ulterior.

4. Circuit off-road

Dacă cuplul pe care vrei să-l surprinzi este pasionat de mașini și de traseele off-road, avem ideea perfectă de cadou: o experiență off-road pe un traseu captivant ce pornește din București și ajunge până la Munții Carpați. Senzațiile extreme pe care le vor trăi pe un astfel de circuit se vor transforma în amintiri frumoase. Partea bună este că te poți alătura și tu unui astfel de circuit off-road – nu este atât de intens ca un salt cu parașuta, însă îți testează la fel de mult limitele. În cazul în care cuplul preferă o experiență inedită, dar cu mai puțină adrenalină aceștia pot recurge și la trasee montane Romania, fără mășini.

Acestea sunt doar câteva idei de experiențe pline de adrenalină pe care le poți oferi cadou cuplurilor nonconformiste. De ce să oferi un cadou material nepotrivit, ce va ajunge depozitat pe undeva, prin casă, când poți oferi cadou o astfel de experiență de neuitat?