Idei de destinații de vacanța pentru Paște 2023. Unde poți mergi să sărbătorești Învierea Domnului

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 16 dec 2023, 05:05

Idei de destinații de vacanța pentru Paște 2023

Sursa: PixaBay

Idei de destinații de vacanța pentru Paște 2023. Vacanța de Paște se aproprie, iar românii caută cele mai frumoase locații în care să sărbătorească Învierea Domnului.

Idei de destinații de vacanța pentru Paște 2023. Învierea Domnului este o sărbătoare pe care creștinii o așteaptă cu nerăbdare, fiind un moment bun pentru a petrece timp alături de familie.

Citește și: Câte zile libere avem de Paște 2023? Angajații se vor bucura de o nouă mini-vacanță

Unde poți mergi să sărbătorești Învierea Domnului

Românii aleg ca în acest an să petreacă sărbătorile pascale în destinații mai călduroase, precum Egipt, Iordania sau Turcia, dar și tradiționalele zone ale României. Anul acesta creștinii vor celebra Învierea Domnului la data de 16 aprilie, iar persoanele catolice vor sărbători la data de 9 aprilie. Oamenii sunt ofertați de ofertele puse la dispoziție de agențiile turistice, iar acestea sunt cele mai bune destinații pentru vacanța de Paște.

Românii încep să caute din ce în ce mai mult zone cu peisaje de neuitat pentru sărbătorile pascale, adesea în România, iar cele mai apreciate zone din țară sunt Bucovina și Maramureș. Aceste locuri păstrează vechile tradiții pe care oamenii le apreciază, iar pe lângă acest mod special în care oamenii vor petrece Paștele, aceștia se vor bucura și de mâncăruri tradiționale, ce nu pot lipsi de pe mesele românilor în zi de sărbătoare.

Aceste sate sunt apreciate deoarece prezintă o autenticitate greu de găsit, dar și pentru că sunt mici oaze de relaxare pentru oameni.

Românii ce vor să petreacă sărbătorile de Paște într-un mod mai puțin tradițional se pot gândi la stațiunile din Grecia. Oamenii se vor bucura de o vacanță relaxantă pe plajele uimitoare, alături de mâncăruri tradiționale. Prețurile nu sunt atât de mari în această perioadă, iar aglomerația nu v-a fi o problemă, astfel vacanța voastră o să fie una în care să vă deconectați de problemele din țară.

Antalya este o destinație pe care românii o aleg pe tot parcursul anului, iar Paștele nu este o excepție. Vremea este una perfectă pentru un sejur liniștit și reușit alături de cei dragi, iar preparatele lor vă vor face să vă îndrăgostiți de această zonă. Prețurile nu vor fi o bătaie de cap, astfel veți putea sta la hoteluri de 5 stele, all-inclusiv începând de la prețuri de 500 de euro, în această perioadă.

Pentru persoanele ce își doresc să păstreze o apropiere religioasă față de această sărbătoare, Israelul este locația perfectă de care să vă bucurați de vacanța de Paște. Pe lângă Ierusalim, oamenii se pot bucura și de alte destinații uimitoare pentru această vacanță, precum Tel Aviv, Marea Moartă sau deșertul. 

Citește și: Calendar ortodox aprilie 2023: Cele mai importante sărbători. Pe ce dată pică Floriile și Paștele?

Mesaje pe care să le oferi celor dragi

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă şi un răspuns la fiecare întrebare! Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paște fericit, alături de cei dragi!”

”Fie că Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!”

”Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paște Fericit alături de cei dragi!”

”Învierea Domnului să vă aducă armonie în casă şi în gând, împăcare şi regăsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos a înviat!

”Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!”

”Poate o să ţi se pară complet lipsit de originalitate, dar ştii că vorbele simple sunt şi cele mai frumoase. Aşa că Hristos a înviat!”

. ”Sfintele sărbători de Paşte să vă aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajuta semenii. Hristos a Înviat!”

”O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aromă bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primăvară şi al tău! Paște fericit!”

Citește și: Cele mai delicioase rețete de post cu spanac: Trei feluri de mâncare pentru această perioadă

Surse: ziarulunirea.ro, life.ro

 

Taguri: