Idei de jocuri și activități pentru petrecerile copiilor

Author: Ana Filip
Actualizat: 19 mai 2023, 14:09

Ori de câte ori vine vorba despre petreceri pentru copii, cea mai mare provocare este găsirea ideilor de jocuri și activități. Această sarcină este foarte dificilă pentru părinți și organizatori, jocurile și activitățile fiind esențiale pentru a obține o experiență distractivă și memorabilă pentru toți cei care participă la petrecere.

Înainte de toate, dacă ești lipsit de idei și ți se pare imposibil să te ocupi personal de întreținerea atmosferei la petrecerea aniversară a copilului tău, ai putea alege serviciile oferite de animatori petreceri copii precum sunt cei de la Cool Events.

Aceștia se vor ocupa de jocurile și activitățile necesare la petrecere, oferind un plus de divertisment la evenimentul tău. În plus, experiența dar și abilitățile dezvoltate de-a lungul timpului îi ajută să garanteze un eveniment reușit la petrecere.

În cazul în care vrei să te ocupi personal de atmosfera de la petrecerea copiilor, ai putea încerca să organizezi următoarele activități și jocuri:

Jocuri cu mingea

Mingea este de departe unul dintre cele mai îndrăgite lucruri de copii, motiv pentru care există o mulțime de jocuri cu mingea. Fiind foarte distractive, ele pot fi adaptate în funcție de locul și vârsta copiilor prezenți la petrecere.

Indiferent că este vorba despre un joc de fotbal, baschet, volei sau deja clasicul joc „rațele și vânătorii”, suntem siguri că astfel de jocuri vor fi primite cu mult entuziasm de către copii.

Jocuri cu apă

Petrecerea are loc într-o toridă zi de vară? Jocurile cu apă sunt alegerea ideală! Fiind foarte distractive, astfel de jocuri vor crea un val de entuziasm și distracție. Poți cumpăra mai multe pistoale cu apă care vor fi mai apoi folosite de copii pentru a se distra.

Nu uita să anunți părinții să aducă haine de schimb deoarece sigur vor fi necesare.

Pictura pe față

Pictura pe față este o altă activitate distractivă pentru copii. Dacă ai puțină creativitate, îndemânare și instrumentele necesare, cu siguranță vei reuși să obții modele interesante.

În schimb, dacă talentul la pictură îți lipsește cu desăvârșire, poate că nu ar fi o idee rea să soliciți ajutorul celor mai pricepuți. Despre animatori de petreceri de copii vorbim acum, desigur.

Jocuri tradiționale

Jocurile tradiționale precum șotronul sunt mereu pe placul copiilor, indiferent de vârsta lor. Cel mai probabil că îți amintești astfel de jocuri pe care obișnuiai să le practici alături de prietenii tăi din copilărie și te vei distra și tu alături de cei mici, cu multă nostalgie. Te vei simți iar copil, un sentiment minunat.

Concursuri și activități artistice

Copii sunt mari fani ai concursurilor și activităților artistice. Includem aici desenul, modelajul cu plastilină sau crearea decorațiunilor folosind diferite materiale. Închirierea unui animator de petreceri pentru copii poate aduce idei noi de activități, concursuri și activități artistice care să îi implice pe toți copiii de la petrecere.

Acestea fiind spuse, organizarea unei petreceri pentru copii este o sarcină dificilă și totodată plină de provocări. Cu toate acestea, ideile originale de jocuri și activități pot ajuta la obținerea unei petreceri distractive și memorabile pentru copii. În plus, închirierea serviciilor animatorilor de petreceri pentru copii va ajuta la organizarea unui eveniment reușit din toate punctele de vedere.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.