Idei inedite pentru un concediu de vis. Doi tineri curajosi au facut din mersul pe jos o adevarata vacanta

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 08 oct 2020, 21:50

Cei mai multi dintre noi i-ar privi ca pe niste ciudati! Altii, i-ar aplauda! Noi, pur si simplu, vi-i aratam pe cei doi tineri care ne invata ca sanatatea nu se cumpara cu bani, iar energia si buna dispozitie nu constau in vacante scumpe pe taramuri exotice.

Ei sunt romanii care fac din mersul pe jos o vacanta. Catalin Margine si Daniel Furcila sunt economisti la Directia de Finante Publice din Galati. In fiecare zi isi petrec cel putin opt ore la birou, sunt dependenti de masina si fac din ce in ce mai putina miscare. Kilogramele in plus au inceput sa apara, asa ca cei doi amici au decis sa faca o schimbare in viata lor.



Asa ca, satui de aglomeratie si poluare, s-au dotat cu provizii in geamantane si au pornit la drum. Anul trecut, Daniel si Catalin au mers pe jos pana la mare, la Constanta si pentru ca au vazut ca se poate, si-au propus ca in fiecare an sa ajunga, asa, la pas, in cate o statiune din tara.

Acum si-au stabilit ca obiectiv Lepsa, situata la 170 de km, in judetul Vrancea.

Doar 700 de lei este bugetul celor doi tineri pentru aceasta vacanta, iar banii ii vor plati pe cazare si masa. In rest, in rucsacul care cantareste peste 10 kg, cara schimburi si cate ceva de-ale gurii.

Cei doi tineri si-au propus sa strabata cei 170 de km in patru zile. Astazi vor face traseul cel mai lung, aproape 50 de km. Pentru a-si duce planul la indeplinire, cei doi economisti si-au luat concediu o saptamana de la serviciu.
Lunea viitoare, ei se vor intoarce in acelasi birou din care au plecat.

##VIDEO113524##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.