Idila-bomba la Survivor Romania 2021? Alexandra Stan, data de gol de doi Faimosi: "Se iubesc, or sa aiba si copii anul viitor"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 29 ian 2021, 12:09
Culita Sterp, dezvaluiri despre asa-zisa idila dintre Alexandra Stan si Zannidache
Sursa: Captură KANAL D

Doi dintre concurentii din tabara Faimosilor de la Survivor Romania sunt luati in vizor pentru ca s-au apropiat mai mult decat ar trebui si asta chiar daca se cearta mereu.

In fiecare editie se cearta ca la usa cortului si apoi se impaca, se iau in brate si dorm impreuna sub aceeasi patura, iar acest lucru nu mai poate fi trecut cu vederea de restul concurentilor din echipa Faimosilor. Cel care face primele declaratii in privinta lor este nimeni altul decat Cosmin Stanciu care la inceput a fost mai rezervat si nu si-a permis sa spuna mai multe, insa Culita Sterp a spus verde in fata tot ce a vazut in legatura cu cei doi colegi ai lui de la Survivor Romania 2021.

Cosmin Stanciu, declaratii in premiera despre apropierea Alexandrei Stan de un coleg de la Faimosi

Citeste si: Zannidache, detalii SOCANTE despre mama lui la Survivor Romania 2021:"La 14 ani mi-a luat ghete ca pentru un copil de 5 ani! Are niste probleme"

Mai mult, de fiecare data cei doi se afla in centrul atentiei cu certurile pe care le au aproape zilnic.

Nu exista joc fara ca Zannidache sa nu ii reproseze ceva Alexandrei Stan, caci despre ei doi este vorba. De data aceasta, Alexandra a fost luata in vizor de catre zannidache din cauza faptului ca a ezitat extrem de mult sa coboare pe o scara in timpul jocului si de aici, au iesit numeroase scantei intre cei doi, insa Culita a remarcat faptul ca aceasta cearta este una de...indragostiti.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zannidache si Alexandra Stan, dati de gol de catre Culita Sterp?

Citeste si: Incepe razboiul titanilor la Survivor Romania 2021: Zannidache si Jador, la cutite: "Nu stii in ce te-ai bagat" Cine a clacat de la Razboinci in lupta pentru Imunitate

„Este o apropiere mai specială între  Alexandra și Zanni , însă cred că este vorba doar de amiciție și o conexiune ca și prieteni.  Se înțeleg bine din punctul asta de vedere. Eu așa văd, dacă e ceva mai mult... nu mă pot exprima. O să iasă la iveală pe parcurs”, a declarat Cosmin Stanciu.

Dar, cel care a pus punctul pe i este Culita Sterp care le-a spus de fata cu toata lumea ca cearta lor desi pare serioasa, este un a pasagera pentru ca anul viitor sigur ii vede chiar si cu un copil care va semana cu Zannidache, cu strunga asa si cu tatuaje. "Eu cred ca astia doi se iubesc, dorm in acelasi pat, se tachineaza in fiecare zi, ce sa intelegem de aici? La anul o sa fiti impreuna si o sa aveti si copil, o sa iasa direct cu tatuaje si cu strunga aici..."

Alexandra si Zannidache s-au apropiat foarte mult si pana si Amna a declarat cand s-a intors in tara ca cei doi se inteleg foarte bine si dorm sub aceeasi patura. Artista l-a sustinut foarte mult moral in timpul competitiei si asta s-a vazut si in momentul in care Zannidache a povestit despre mama lui, iar Alexandra a intervenit cu blandete.

"„Am avut mai devreme o discuție cu Zanni, l-am felicitat (n.r.: pentru că a ieșit favoritul publicului), a fost drăgut. Și nu știu cum a venit vorba de mama lui. Aaa, a spus el că poate l-a votat mama lui, că data viitoare poate îi scrie mama lui. Eu nu știam că el a ținut legătura cu mama lui, nici n-am vrut să intru prea adânc pentru că nu știam cât de deschis este el”, a spus  Alexandra Stan

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.