Idilă la Survivor România 2021! Ce concurent a recunoscut că o place pe Theo Rose? S-a dat de gol în fața colegilor: „E drăguță, frumușică și...”

Author: Amalia Georgescu
Un concurent de la Survivor România 2021, fermecat de Theo Rose
Sursa: Instagram

Dacă până acum părea ușor timid, un concurent de la Survivor România 2021 și-a schimbat atitudinea, iar acum a făcut o dezvăluire la care nimeni nu se aștepta. Cine o place pe Theo Rose?

Concurenții de la Survivor România 2021 se concentrează să câștige fiecare joc, să aibă rezultate bune pe trasee, astfel că discuțiile personale sunt foarte rare. Cu toate acestea, un Războinic s-a dat de gol și a dezvăluit că o place pe Theo Rose, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. 

Ce concurent de la Survivor România 2021 o simpatizează pe Theo Rose? A recunoscut-o public!

Theo Rose nu este doar o artistă talentată, ci și o femeie foarte frumoasă care nu poate trece neobservată. Astfel, ea a fost remarcată de un concurent din echipa Războinicilor, mai exact de Albert. Concurentul a recunoscut că o place și că o consideră o femeie frumoasă.

Războinicii au câștigat jocul pentru recompensă și au avut parte de o seară de film. Înainte de a viziona filmul, Războinicii au putut urmări o parte din emisiunea „Duet cu Alexandra”, difuzată pe platforma theXclusive. Invitata Alexandrei Ungureanu a fost Theo Rose, iar în momentul în

care Albert a văzut-o pe artistă nu s-a putut abține de la comentarii. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Da, îmi place (n.r Theo Rose). Foarte tare platforma asta, theXclusive, abia aștept să ajung acasă să dau și eu subscribe. Nu știam de ea, că să fiu sincer. Maria ne-a prezentat-o pentru că eu, recunosc, nu m-am uitat foarte mult la Bravo, ai stil! pentru că nu mi-a permis timpul când eram în România.

Mi-a plăcut foarte mult duetul Alexandrei Ungureanu cu Theo Rose. Mie chiar îmi place Theo Rose, îmi place că e drăguță, frumușică și îmi place și cum cântă. Mi-a plăcut, chiar m-a nimerit cu treaba asta.”, a spus Albert din echipa Războinicilor despre Theo Rose și despre secțiunea theXclusive lansată de Kanal D.

Citeste si: Theo Rose o da de gol pe Alexandra Ungureanu! Ce mesaj video i-a trimis plangand in timpul "Bravo, ai stil! Celebrities"

theXclusive este cel mai nou proiect lansat de Kanal D și care le oferă românilor șansa de a urmări șase emisiuni dedicate exclusiv online. Proiectul este unul ambițios și a fost gândit pentru toți cei care își doresc să urmărească emisiuni în format digital, pe YouTube Kanal D România. Practic, fiecare zi a săptămânii, de luni până sâmbătă, aduce în fața oamenilor câte o nouă emisiune, după cum urmează:

  1. Luni: CazaCU Muncă Grea
  2. Marți: În oglindă
  3. Miercuri: Duet cu Alexandra
  4. Joi: Well done!
  5. Vineri: Detectorul de minciuni
  6. Sâmbătă: Călătorește, trăiește, iubește!

Citeste si: Luni, 31 mai, de la ora 17:00, Kanal D lansează theXclusive, o oferta generoasă de conținut video exclusiv online, care poate fi accesată pe pagina de YouTube Kanal D România