IDOLUL a milioane de femei vine in Romania! Jared Leto concerteaza la Bucuresti

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:18

Jared Leto, actorul care a devenit idolul a milioane de femei din intreaga lume, vine in Romania! Nu vrea sa va lase sa-l asteptati prea mult, asa ca v-a trimis un mesaj!

Doamnele de pretutindeni viseaza la el caci Jared Leto a innebunit mapamondul cu ochii lui de un albastru infinit. Ba chiar, umbla vorba in targ ca s-ar fi iubit, in secret, cu Angelina Jolie in anul 2004 in timpul filmarilor pentru pelicula "Alexander", inainte ca aceasta sa se indragosteasca iremediabil de Brad Pitt.

Adevarul numai ei il stiu. Dar, mai mult decat atat, este admirat de o lume intreaga iar anul acesta a facut ravagii la Hollywood cu rolul pe care l-a interpretat in filmul "Dallas Buyers Club".



Jared Leto a castigat Oscarul pentru "cea mai buna interpretare intr-un rol secundar", Globul de aur a mers tot la el, tot pentru cea mai buna interpretare iar la MTV Movie Awards a castigat premiul pentru cea mai buna transformare deoarece, in filmul care ia adus faima, a interpretat rolul unui transexual. Ei bine, surpriza abia acum urmeaza.

Trupa de rock 30 SECONDS TO MARS, al carui component este artistul, va sustine un concert incendiar la Romexpo, in data de 5 iulie.
Mai mult, in acest concert veti putea auzi si prima piesa care a fost lansata in spatiu. Da, ati citit bine, baietii au facut un parteneriat cu NASA si piesa s-a auzit prima oara in spatiu.

Inainte sa mearga in orice tara, Jared Leto obisnuieste sa se documenteze bine despre locul unde va poposi. Asa se face ca, in luna mai a acestui an, artistul si-a postat pe pagina unei retea de socializare  o poza de la "Ziua Internationala a Cartilor in Romania".


Mai mult decat atat, a transmis un mesaj tuturor celor care il asteapta aici: "sunt extraordinar de bucuros si abia astept sa ajung la voi! Va multumesc ca ati avut rabdare  sa ne asteptati sa venim, sa va vedem ne vedem pe 5 iulie. Aveti grija de voi!".
##VIDEO114974##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.